Bruke gitar på Cakewalk Sonar

November 20

Sonar er Dambrin eller DAW, laget av Cakewalk. DAW programmer lar deg spille inn, redigere, mikse og herre til musikken på datamaskinen hjemme, eliminerer behovet å leie et dyrt studio. Sonars grensesnitt emulerer oppsettet for et vanlig platestudio, med effekter, kanal strimler, volum glidere og blandebatteri parametere aktiverer en intuitiv arbeidsflyt. Du kan spille gitar direkte på Sonar uten en mikrofon. Siden de fleste soverom studioer ikke lydisolerte eller akustisk behandlet, er det best å spille gitar direkte på Sonar.

Instruksjoner

• Koble et lydgrensesnitt til datamaskinen. Audio grensesnitt konvertere lyd-signaler, slik som den fra gitaren, til data som Sonar kan tolke. De tjener en lignende funksjon til studio blande konsoller, men i mindre skala. Avhengig av grensesnittet du har, er tilkoblingen med en Firewire- eller USB-kabel. Koble kabelen til den aktuelle porten på siden av datamaskinen.

• Koble en kvart tomme jack kabel til "Input"-kontakten på forsiden av audio grensesnitt. Trykk på "Inst" eller "Instrument" knappen ved siden av kontakten konfigurere inndataene. Standardkonfigurasjonen for et lydgrensesnitt inngang er vanligvis linje-nivå, som er egnet for opptak synthesizere og nøkler, men ikke gitar.

• Starte Sonar. Dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet. Det kan ta noen sekunder før programmet å fullt lanseringen. Siste redigert innspilling åpnes automatisk. Hvis dette ikke er økten du trenger, klikk "Fil" og velg "Ny økt."

• Klikk "Fil" igjen og velg "Nytt lydspor". Dette åpner en kanal på innspillingen grensesnittet. Siden du valgte lyd i motsetning til MIDI, tilordnes lydgrensesnittet som standard inndataenheten før du velger et annet alternativ.

• Klikk "Spor View" på Sonar grensesnittet.

• Klikk "Media" og velg "Lyd spor maler." Dette åpner et bibliotek med opptak forhåndsinnstilte mapper. Hver mappe inneholder parameterinnstillingene egnet for en bestemt innspillingen søknad. Klikk på "Guitar" og dra inn i spor-visningen skjermen. Det vil automatisk konfigurere kanalen med standardinnstillingene gitar, optimaliserer det for opptak.

• Audition gitar. Spille den så høyt som du skal registrere og observere den Volumenhet eller VU meter foran lydgrensesnittet. Hvis LED går rød, signalet er for høyt og får forvrengning når registrert. Skru ned "Gevinst" ringe å lavere i inngangssignalet. Mål for så høyt en input signal som mulig før forvrengning.

• Trykk "Record" og spille gitarriff.

Tips og advarsler

  • Registrere to tar av samme gitarspor til å opprette en stereo-miks.