Hvordan få rustning i "muterer til Labrat 2"

December 8

"Muterer til Labrat 2" er et online spill basert på ideen om en virtuelle kjæledyr. Bortsett fra istedet for en søt pet du sykepleier og elsker i voksen, tar du rollen som en gal vitenskapsmann som gjennom stråling og bionic implantater, skaper en bisarr uhyrlighet som du deretter kan bruke til å kjempe mot andre muterte labrats du som har reist den ultimate monsteret. Hvis du ønsker å beskytte din labrat skjønt, så skal du vil ta opp rustning verdien som mulig.

Instruksjoner

• Mutere din labrat gjennom eksponering for stråling. Må du holde dyr velfødde, leke med den mellom eksponeringer og holde den velfylte og injisert med Motgiften. Motgiften mulig å mutere rotta langt utover hva ellers ville være mulig. Dette er den primære måten du kan opprette endringer i din rotten, inkludert rustning og våpen pigger.

• Implantatet din rotten. Implantater i "Mutate til Labrat 2" er risikabelt, og de forårsake smerte og skade, men hvis de jobber, din labrat vil ha en bionic fordel. Dette inkluderer fordelen av kybernetiske rustning som kan gjøre din skapning ligne ett av aliens i "Rovdyr."

• Bekjempe andre labrats og beseire dem i kamp. Hvis du beseire andre labrats, kan du ta kontroll over dem rotter og flette dem med din egen rotten. Dette flette fungerer mindre ofte mer du gjøre det. Men hvis du finner et tungt pansrede labrat og beseire kamp, kan du slå det sammen med din eksisterende labrat å opprette en hybrid som har mer avanserte attributter for begge rotter.