Roughhousing med en pjokk

December 12

Når pjokk hopper på ryggen, lurer du kanskje på hvis du trener ham å være en takle for NFL. Uansett om din lille slugger har en fremtid i fotball, kan roughhousing med barnet ha fordeler som vil vare livet ut. Richard Fletcher av University of Newcastle Australia forsket barn som roughhoused med deres fedre og resultatene viste betydningen av denne aktive formen.

Utvikling og røffe spill

Småbarn lære om deres verden gjennom lek. Mens noen foreldre ønsker å holde deres lille en verden så myk og sikker som mulig, er verden ikke alltid sånn. Innføre barnet til noen ganger Tumble realitetene i livet gjennom lek forbereder seg for verden. Småbarn også jobber hardt på koordinering, styrke og balanse. Alle disse ferdighetene er forbedret ved roughhousing.

Roughhousing og intelligens

Fordi en pjokk ikke nøyaktig forutsi hva foreldre vil gjøre mens bryting, pjokk må stadig nytenkning stillingen hun er i. Hun har å koordinere musklene å angripe mens fortsatt prøver å finne ut hvordan å nå sitt mål, enten som er kiling fars haken eller stjele mors sokk. Dette er hardt arbeid for litt utvikle hjernen. Dr. Anthony T. Benedict, forfatter av boken "The Art Roughhousing: gode gamle Fashioned Horseplay og hvorfor hver gutt trenger det, sier at koordinere bevegelse, og stimulerer barnas hjerne og gjør henne smartere.

Bygge tillit

Når foreldre roughhouse med et barn, er det klart for alle, inkludert barn, at foreldrene har overtaket. Barn kan bare spille når de vet at mor eller far er fortsatt ansvaret. Småbarn, men vet ikke alltid hvordan å trekke sine slag. Det er viktig at foreldre vet når du skal stoppe røffe spill før noen blir skadet. Når far minner pjokk ikke å såre, underviser han begynnelsen av medfølelse og empati.

Kjønnsforskjeller

Noen foreldre føler meg komfortabel roughhousing med små gutter, men ikke med små jenter. Barnelege William Sears, på-AskDrSears.com, sier at dette sender subtile melding om at guttene er tøff og jenter er svake. Sannheten er, ikke alle gutter er vanskelige eller liker å spille rough og ikke alle jenter ønsker å være utelatt av moroa. Sears oppfordrer foreldre å velge spill basert på barnets temperament, ikke barnets kjønn.