Kinoer i Columbia, MD

April 29

Columbia, Maryland, er en planlagt fellesskapet opprettet i 1967 fra 14 000 dekar jordbruksareal, og ligger mellom Baltimore, Maryland, og Washington, DC Columbia - sammen med nabokommunene Winchester - har en samlet befolkning på omtrent 155.000 og ble kåret til en av Amerikas beste små byer av cnnmoney.com i 2010. I tillegg til områdets rullebrett park, tre innsjøer og store natur bevare, det er også to kinosaler.

AMC Columbia 14

AMC Columbia 14 er hjem til en IMAX-kino med 3D evner. Alle teatre innen AMC har sitteplasser og digital surround-lyd. Enheter, beskrivende video og teksting er alle tilgjengelige funksjoner for de som trenger dem. Kjøpe billetter online, på tradisjonelle billettkontoret eller automatisert billettkontoret. Teater kjører en kampanje som alle fredag, lørdag og søndag movies som begynner før middag nyte reduserte priser. For de som liker en typisk kino trange mørke, vises noen filmer som sensoriske vennlig filmer, med roligere lyd og oppbrettet belysning.

UA Snowden Square Stadium 14

Regal Entertainment Group kjører UA Snowden Square Stadium 14 teater i Columbia. I tillegg til standard filmer vert teater også kulturelle liveturneringer som sendinger fra Metropolitan Opera og konserter i Los Angeles Philharmonic. Bestille billetter online eller på teateret fra en billett selger eller elektronisk kiosk. Teater tilbyr en gratis Regal Crown-klubb-programmet muliggjør film-goers å tjene belønning poeng som legge til elementer som gratis konsesjoner og billetter.

Cinemark egyptiske 24

Cinemark egyptiske 24 er det nærmeste alternativet til kinoene i Columbia og er ligger omtrent 10 miles unna i samfunnet i Hannover, Maryland. Tilstøtende til Arundel Mills Mall, film-goers må handle før eller etter et show. Alle skjermene er gulv til tak og forlenge lengden av en hel vegg. En bursdagsfest rom er tilgjengelig for spesielle begivenheter. I tillegg til tradisjonelle innrømmelser tilbyr teater café måltid muligheter for bespisning under lysbildefremvisningen.

Hoyts kinoer 14

Alternativet neste nærmeste film teater til Columbia er Hoyts kinoer 14 i Linthicum, Maryland, ca 15 miles i øst. I tillegg til å se en av de gjeldende filmene vist på kino, kan du leie teater for en privat hendelse, hvor du kan vise dine egne filmer eller presentasjoner på den store skjermen. Bursdager er også tilgjengelig som inkluderer barn opptak, snacks eller måltid og bruk av teater birthday balkong.