Hvorfor hundene er bedre Pets enn katter

August 14

Hvorfor hundene er bedre Pets enn katter

Dyrevenner har lenge diskutert mellom katter og hunder som den foretrukne følgesvennen. Hunden entusiast tout deres fire-legged favoritt som har en lengre liste over dyder, som er bedre trening partnere og mer lojale kjæledyr. Tilhengere av hundene også har konkludert med at deres pets kan lide færre sunnhet ailments enn deres feline motpartene.

Bånd

Hundene og deres eiere dele en bånd det er like intens som forbindelse mellom mødre og deres barn, sier Kate Douglas i "nye forsker: hundene vs katter: The Great Pet Showdown. Katter er selvstendige og reservert, mens hundene er vant til å flytte i pakker og instinktivt søke vedlegg. Douglas notater at hundene opptreden ligner babyer, som er trygg og komfortabel i nærvær av sine mødre, men bli opphisset når atskilt. Derfor hjørnetann eiere sitere betingelsesløs kjærlighet til hunder som en sjef fordel over katter.

Fitness

En hundeeieren kan skli bånd på hans kjæledyr og hodet utendørs for litt trening. Master og hans dyr kan spille Frisbee, jog gjennom en park eller ta en lang spasertur gjennom nabolaget. "Du kan ikke ta en katten med deg på kjøre!" Ifølge Freddie R. Bubble i "om hundene: Hvorfor hundene er bedre enn katter." I sin online artikkelen med tittelen "Topp 10 grunner Hvorfor hundene regelen" støtter K9 Magazine videre teorien om at hundeeiere er sunnere ved å referere til en Belfast studie som konkluderte med at hundeeiere oppleve lavere kolesterol og blodtrykk og komme seg raskere fra hjerteinfarkt.

Renslighet

Høyst hundene tåler bad, mens en katt generelt vil nekte å gå inn i hennes eierens badekar for en rutinemessig sjampo. "Hundene er så lydig at de lar deg gi dem et bad ganske lett, mens en katt vil kampen hele tiden," skriver Freddy R. Bubble i "om hundene: Hvorfor hundene er bedre enn katter." Feline eiere må likeledes feilfri søppel boksene, men hunden eiere bare åpne sine dører og tillate deres pets å gå utenfor (men ikke glem posen).

Lydighet

Fido kan utdannet å hente hans eier tøfler og avis eller å sitte, hæl og tigge. På den annen side, er kattene uforbederlig. "Hundene er veldig lydig skapninger og vil sitte eller ligge eller hæl på kommandoen i motsetning til katter som bare smirk og gange unna," sier hunden beiler og forfatter Freddy R. Bubble. Han hevder videre at hjørnetenner lage mange watchdogs men katter kan aldri stole på å komme til ved hjelp av en mester i trøbbel.

Fellesskap

New York Times bestselgende forfatter Bradley Trevor Greive og anerkjente fotografen Rachael Hale samarbeidet til disposisjon grunner Hvorfor hundene outshine katter. I sin bok "Hvorfor hundene er bedre enn katter" hevder de at hunder er sosiale mens katter er sociopaths. Hundene hjertelig til folk, men folk har å varme opp for katter. Hunder vil mye kjærlighet, men katter vil bare masse fisk. Hundene lære mennesker å være tålmodig, mens katter teste folks tålmodighet.