Liste over mynt Mints

April 14

Etter uavhengighetskrigen og påfølgende etablering av et standard amerikansk regjeringsprosessen og hierarki var det behov for en standardvaluta. US Treasury ble betrodd for å overvåke og produsere en valuta for økonomisk utveksling. Sølvmynt var den første offisielle brikken produsert og tilbys til offentlig bruk. I ulike tider i historien, er produksjonsanlegg å prege mynter etablert i flere amerikanske byer.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania, var i 1790 - den første byen som hovedstaden i USA. På grunn av at skillet var det et naturlig sted å være vert første US Mint, som ble etablert i 1792. Ifølge US Mint, "Legenden sier at President George og fru Martha Washington donert personlige sølv for produksjon av halv-krone."

Mynter gjort her bære bokstaven "P" mint mark; som identifiserer mint der de ble produsert. Philadelphia fortsatt mints mynter for generell offentlig sirkulasjon - i 2009, og tilbyr gratis offentlig turer. Ligger mindre enn fra uavhengighet Hall og Liberty Bell, er det beleilig å bli inkludert i en dag med sightseeing i historiske Philadelphia.

USA Mint Philadelphia, Pennsylvania151 N. uavhengighet Mall EPhiladelphia, PA(215) 408-0114usmint.gov

San Francisco, California

Massive gull funn i 1849 førte en US Mint gren ble etablert i San Francisco. Denne oppdagelsen ble av massive proporsjoner sammenlignet med gull funn gjort senere i Colorado. Philadelphia var den eneste etablerte mint turer å hale gull over hele landet var farlige tungvint. Ifølge Mint, "i 1854 San Francisco Mint åpnet dørene og begynte å konvertere gruvearbeidere gull i mynter, produserer $4,084,207 i gull stykker av desember første år alene. Mynter produsert i San Francisco bære mynte merke "S".

Som 2009, San Francisco's gren ikke produserer mynter ment for generell sirkulasjon - produserer "bevis" mynter, som er laget mer som kunstverk, ettertraktet av samlere og investorer. Brikkene er laget med mer kunstneriske presisjon og glans enn standard sirkulasjon mynter. Bevis mynter kan brukes til pålydende, men som devaluerer sterkt dem. San Francisco grenen er ikke åpent for publikum.

USA Mint på San Francisco, CaliforniaSan Francisco, CA 94103(415) 575-8000usmint.gov

Denver, Colorado

Kongressen etablerte en gren mint ved Denver i Colorado så tidlig som i 1862; Det var imidlertid nesten 44 år senere at US Mint ved Denver begynte å aktivt mynte mynter. Denver grenen ble opprinnelig åpnet i 1863 som analysen. Analysen kontorer var ansvarlig for å teste renhet av metaller som gull, sølv og platina. US Mint sier, "behovet for det nye anlegget ble oppdagelsen av gull på Platte River nær Denver." Også "mynt produksjonsoperasjoner... begynte i anlegg av Clark Gruber og firma--en privat mynte så 16 og markedet gatene."

Den 21-talls inkarnasjonen av US Mint ved Denver fortsatt der det ble flyttet i 1904 for assaying; mynt produksjonen startet i 1906 av gull og sølv. Mynte merke av dette anlegget er "D". Denver plasseringen fortsatt produserer mynter og tilbyr gratis offentlig turer. Denne grenen krever at turreservasjoner gjøres.

USA Mint ved Denver i Colorado320 West Colfax AvenueDenver, Colorado 80204(303) 405-4761usmint.gov