Hvordan å holde ungene i sikkerhetsbeltene

August 13

Hvordan å holde ungene i sikkerhetsbeltene

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, trafikkulykker er den ledende årsaken til dødsfall for barn i alderen 3 til 14. I 2008, for eksempel var det 1,347 dødsfall i denne aldersgruppe alene. På baksiden, ble nesten 9000 barns liv reddet fra 1975 til 2008 fordi de hadde på seg bilbelte eller i en sikkerhet barnesete. Hvis barnet har funnet ut hvordan å unbuckle hans seatbelt, ikke la dette dårlig oppførsel lysbildet. Det kan være et spørsmål om liv og død.

Instruksjoner

• Bruk sikkerhetsbeltet. Barna er mer sannsynlig å holde sikkerhetsbeltene på hvis voksne i bilen har også deres på.

• Overvåke barnet. Plass ham hvor du kan se ham i bakspeilet ditt og sjekk ofte slik at du vet når han tar det av.

• Dra over når barnet ditt tar av hans seatbelt. De første par gangene du iverksette denne ideen, gå et sted han ønsker å gå, for eksempel en lekeplass, bestemors hus eller leketøysbutikk. Opprette et sluttidspunkt. Jo lenger tar det for å få det fordi du har å trekke over ofte kortere tid han vil ha på ønsket plassering.

• Gjøre bilbeltet mer behagelig. Plass bilbeltet gjennom riktig sporet av hans booster eller bilsete, eventuelt så den ikke klipper ham over halsen. Eller, vikle et bilbelte cover - tilgjengelig online og der bilseter og bil tilbehør selges - rundt setebeltet på hans skulder området å gjøre beltet mer cushy og myk. Ikke løsne slakk for mye, imidlertid. For bilbeltet å være effektiv, må det være tettsittende; ikke stram det så mye det vondt, skjønt.

• Belønne barnet med et klistremerke, sprakk eller noe annet for å holde beltet for en hele turen. Belønne flere ganger på rad og begynn å rave ut gevinsten videre og videre fra hverandre inntil han ikke lenger trenger en belønningssystem.

• Installere en bilbeltet spenne dekke, som er tilgjengelig online og noen butikker hvor baby elementer er solgt. Spenne setetrekk er vanskelig for barn å unbuckle, men kan også være vanskelig for voksne fjerne i en nødssituasjon. Derfor vurdere å bruke en bilbeltet spenne cover som en siste utvei.