Hvor å identifisere en Silver Tiffany bolle

December 28

Hvor å identifisere en Silver Tiffany bolle

Tiffany og selskapet gjort fint sølvtøy siden 1868. Solid sølv boller fra denne kjente selskap kan variere fra små elementer for å vise DROPS store punch boller, men de bør alle ha tilsvarende høy standard på produksjon. Dessuten, er en sølv bolle av Tiffany og selskap relativt enkle å identifisere fordi den har både en maker stempel og en sølv merke.

Instruksjoner

Hvor å identifisere en Silver Tiffany bolle

Denne bollen har stativ beina og en attraktiv Frise blomster.

Inspisere bollen for å fastslå om det er en bolle og ikke noen annen form for ware. Den primære funksjonen av en bolle er dets sentrale også, men brønnen kan variere i størrelse og kan ha håndtak, lokk, en pidestall basen eller en myriade av andre dekorative elementer. På den annen side, kan en bolle være svært vanlig. Selv om ikke alle boller brukes for å holde væske, bør det være gjør. Derfor hvis stykket har gjennomboret dekorasjon som ville la ut væske, bør så det skal bli klassifisert som en parabol, kurv eller noen andre ware.

• Undersøke base for en frankert merke. Se spesielt etter ordene "Tiffany & Co" og "Sterling." Disse ordene vises på alle elementer av Tiffany sølvtøy fra dag tilbake til 1870. I tillegg bør det være noen mønster. For stykker mellom 1860 og 1960, finner du også en enkelt bokstav, som er første av Tiffanys kunstnerisk leder ved bollen ble produsert.

• Undersøke merkene grundig. Deres tilstedeværelse på bolle betyr at det nesten helt sikkert er Tiffany og solid sølv. Imidlertid har forhandlere vært kjent både falske merker og loddetinn ekte Tiffany merker på stykker av andre beslutningstakere. Hvis absolutt tillit, se etter et friskt inntrykk. Være skeptisk av sløret eller scoring i området av merkene.

• Undersøke bollen igjen, denne gangen med fokus på felgen og dekorative funksjoner. Uansett hvor du ser, skal du se glatt, feilfri utførelse. Hvis brikken synes ferdig, er det usannsynlig å ha startet i en Tiffany showroom.

Tips og advarsler

  • Ordet "sterling" betegner solid sølv på minst 925 deler per tusen kvalitet.
  • Tiffany mark endret over tid. Hittil bolle se et nettsted som Online Encyclopedia av sølv merkene, kjennetegnene og Maker merker, som har et godt utvalg av fotografier eller finne en bok i biblioteket.
  • På Tiffany stykker finner begrepet "Sølv Soldered." Dette betyr at elementet er sølv belagt enn solid sølv. (Se referanse 2.)