Lese om blomster til Algernon Online

November 4

Blomster til Algernon av Daniel Keyes er et verk av science fiction, men ikke av den vanlige typen: det eksperimenter med ideen om en etterretning øke kirurgi som gjør en person med funksjonshemninger å bli et geni. Romanen Utforsker også ideen om at uvitenhet er bliss og at det er konsekvenser å nå for noe mer. Boken har vært forbudt i flere biblioteker, men deler er tilgjengelig i digitalt format, og den fullstendige versjonen er på salg på bokhandlere.

Instruksjoner

• Lese utdrag fra blomster til Algernon. Google bøker har noen forhåndsvisninger av boken tilgjengelig, samt flere versjoner av skuespill basert på romanen. Kontroller at du lese fra noen av Charlies tidlig framdriftsrapporter, samt noen i midten og slutten. Det er den beste måten å få en ekte følelse av hans karakter og kontrasten mellom hans liv før operasjonen og etter.

• Slå opp definisjoner av vokabular ord du ikke allerede vet. Hvis du kan finne ut betydningen av ordene fra sammenheng, det hjelper, men har en mer grundig kunnskap om disse ordene kan hjelpe får du en mye bedre forståelse for Charlies intelligens. Du har også forstå bedre hvordan livet endringer i hele historien når du har en bedre forståelse av hva han snakker om.

• Fordyp deg i noe studere guide som hjelper du forstår Charlie Gordon og hans erfaringer og hva Keyes forsøker å oppnå i dette arbeidet. SparkNotes og BookRags tilbyr noen interessante studiespørsmål og kritisk essay av blomster til Algernon.

• Organisere dine egne tanker om blomster til Algernon ved å skrive din egen kritisk essay. Beskriver viktige temaer og elementer som synes viktig for deg og bruke eksempler og sitater fra utdrag du lese for å støtte dine ideer. Dette er også en fin måte å praktisere dine egne essayskriving ferdigheter.

Tips og advarsler

  • Google Boksøk gir en forhåndsvisning av mange litterære verker. Hvis arbeidet er fortsatt under opphavsrett, må forfatter eller holderen gi Google Boksøk tillatelse tillate visse sider som skal vises. Siden forfatteren lar kan endres, opphevet eller utvidet som opphavsrettsinnehaveren ser passe. I desember 2009, det meste av boken er tilgjengelig, samt flere skjerm og tilpasninger.
  • Hvis du må kritisk essay ideer å komme i gang, må du sammenligne Charlies liv før og etter operasjonen. Utforske hans nivå av ensomhet i begge ganger. Tenk om sitt forhold til Algernon og diskutere Charlies hengivenhet til Algernon og Alice. Du kan selv prøve empathizing med hans karakter eller utforske hans likhet eller mangel på likheten til en Byronic helt - ensom, opprørsk og dystre.