Hvordan lage en staffeliet for Maleri med oljer

January 31

Når du maler med olje på lerret, trenger du noe å holde lerretet på plass. De fleste malere bruk en staffeliet for å støtte opp arbeidet gjennom maleprosessen. Du er ikke begrenset til å bruke en staffeliet bare støtte igang; Du kan også bruke en staffeliet som skjerm for ferdig kunstverk. Har en staffeliet kan du male i forskjellige innstillinger komfortabelt. Det ideelle staffeliet er lett å kaste, bære og transport. Lag din egen staffeli hjemme og spare bekostning av å kjøpe en fra en kunst forsyning butikken.

Instruksjoner

• Cut to 63-tommers planker av furu med en SAG. Skjær en furu planke som måler 51 inches i lengde.

• Skjær en furu bord som måler 27 1/2 inches i lengde og vinkel ene enden av dette forumet. Kuttet en annen furu styret som er 15 3/4 inches lang. Skill de tre dowel i to 7 4/5-tommers med sagen.

• Sikre 63-tommers furu styrene med en G-klemme. Fest spade litt drill og mål 3 fot ned fra toppen av styrene. Tegne en linje med blyant merke dette målet.

• Bore et hull halvveis gjennom skogen på blyanten trukket linje. Måler 6 inches mot midten av tre styrene fra blyant og linje og bore et hull halvveis gjennom skogen. Måle en annen 6 inches ned brettet mot midten av styret og bore hull halvveis gjennom skogen.

• Grip bunnen ender 63-tommers styrene og dra dem 23 1/2 inches fra hverandre. Hold toppen endene av styrene, og dra dem 5 inches fra hverandre. Tegne en linje 29 1/2 inches fra bunnen av hver 63-tommers styret.

• Fest 27-1/2-inch brettet på de merkede linjen og bore hullene gjennom bord på punkter der de krysser hverandre. Skru 27-1/2-inch styret til 63-tommers styrene. Snu staffeli rammen og tegn en linje 8 inches fra den øverste enden av 63-tommers styrene. Skru 15-3/4-tommers styret til 63-tommers styrene langs trukket.

• Legge din maling brett mot den øverste delen av den nederste skinnen som tiltrer 63-tommers styrene, og lim den på plass. Sikre tilbake etappe av staffeli rammen ut som bygger broer over forbena av staffeli med en messing hengslene.

• Bore et hull gjennom midten av den nederste skinnen. Bore et hull gjennom tilbake etappe av staffeli. Dra en sash ledningen gjennom begge hullene og knyt en knute i hver ende av snoren.

• Åpne bena på stativ staffeli. Sand ned bunnen ender bena til staffeli er nivå og flate.