Utenfor spill for Nighttime

January 30

Utenfor spill for Nighttime

Natt spill er en kilde til underholdning, om camping med venner eller etter nighttime skjerm hjemme. Det er noen utenfor spill som kan holde deg opptatt i de små timene på morgenen. Noen favoritter inkluderer lommelykt Tag, tre pinner, Blind Ørn og glød Stick spill.

Lommelykt Tag

De eneste kravene for lommelykt Tag er en åpen, fare-fritt område, en lommelykt for hver spiller og minst fire spillere. Spillere bør skille i team på to. Hvert lag skal opprette et signal, bruke lommelykter. Etter at lagene har etablert en lommelykt signal, alle sprer og lagene separat. Lagene bruke lommelykter for å gjøre et signal og prøver å gjenforene med deres teammedlem. Det første laget å gjenforene vinner.

Tre pinner

Tre pinner er et annet spill å spille på natten. Hvert lag to spillere bør gis tre pinner, som brukes til å bygge en pyramide. Hvert lag må beskytte sin pyramide fra motstanderlaget, mens du prøver å ødelegge andre lagets pyramide. Hvert lag tjener en punkt for hver vellykkede forsøk på å ødelegge andre lagets pyramide. Spill tre stikker i et område som er fri fra farer.

Blind Ørn

Blind Ørn er en annen nighttime spill som krever bruk av en lommelykt. En person står i et felt og er "eagle." En "assistent" står ved siden av "eagle" og alle andre spillere danner en sirkel rundt omkretsen av feltet. Hjelperen gir signalet å begynne. Deltakerne rundt perimeteren flytte mot "eagle," som stille som muligens. Hvis ørns høre en lyd, han slår på lommelykten og peker den mot støy. Hjelperen avgjør om det er en spiller i stråle av lys. Hvis ja, er spilleren står i lysstråle ut av spillet. Den første spilleren å merke eagle vinner.

Glød Stick spill

Mange spill i løpet av dagslys timer kan tilpasses for nighttime spille gjennom bruk av glød stokker. Glød stokker er plast rør, fylt med en glød-in-the-dark stoff, kan finnes i butikkene. Spillerne kan bruke glød stokker spille kode, ved hjelp av en rød glød pinne for personen som er "det". Alle andre spillere bør ha samme farge. Slitasje glød stokker å spille fotball på kvelden. Hvert lag skal bruke en annen farge nyanse pinne. Du kan i tillegg knytte glød stokker til innsatsen å spille hestesko på kvelden.