Hvordan svare Negative viktig instruksjoner

October 5

Hvordan svare Negative viktig instruksjoner

Viktig setninger er kommandoer gitt når noen ønsker å bestille noen andre til å utføre en bestemt oppgave. Når noen ønsker til unngå å gjøre noe, brukes negative viktig instruksjoner. Det er vanligvis en maktkamp underforstått i disse kommandoene. En forelder kan advare barn unngå et bestemt sted, objektet eller handlingen. En autoritære sjef kan ty til sjef ansatte på en negativ måte. Når du er mottakeren av en nektende imperativ, tenke svaret som best bevarer forholdet og unngår direkte konflikt.

Instruksjoner

• Ta et dypt åndedrag før du svarer på en negativ viktig instruksjon. Ikke svar i sinne. Pause mens du regjere i noen negativ reaksjon.

• Reagere ikke med de første ordene som kommer til ditt sinn, som sannsynligvis ikke indikerer samsvar. For eksempel hvis det nektende imperativet var, "Ikke gjør som", eller "Ikke sitte der," kan du bli fristet til å svare med noe sånt som, "Oh, ja, vil jeg hvis jeg vil."

• Lytt nøye etter tonen i stemmen til høyttaleren gir deg instruksjon. Bestem om hun muligens bekymret for din sikkerhet. For eksempel kan et utropstegn som "ikke rør det!" være en advarsel om at maten du var nå for er fortsatt farlig varmt. Svaret på en anerkjennende måte hvis denne er saken, sier noe sånt som: "Takk for advarselen."

• Reagere med ord som foreslår lydighet og som respekterer kraft forholdet mellom deg og personen gir instruksjon. For eksempel, hvis en forelder eller lærer forteller barn, "Ikke gå der," barnet kan har ingen valg enn å adlyde og svare ved å godta med undervisning, "greit, jeg lover jeg ikke gå dit."

• Svar som taktfullt som mulig når mennesket ga instruksjonen i posisjon over deg, for eksempel sjefen din. Hvis hun ber deg, "ikke bruk kopimaskin på kontoret mitt," du kan svare, "selvfølgelig jeg ikke." Svare som høflig som du kan om nødvendig å stille et spørsmål som en del av svaret ditt, som "kan jeg kan bruke det bare for i dag mens annenen er løst?

• Prøv å finne hvorfor instruksjonen blir gitt før du svarer. I dette tilfellet svarer med spørsmålet, "Hvorfor?" eller "Hvorfor ikke?" vil gi deg tid til å roe ned hvis imperativ angered deg, og det kan gi innsikt i årsaken bak instruksjon.

Tips og advarsler

  • Hvis en person i livet synes å alltid gi deg negative viktig instruksjoner, velger en stille stund og prøver å snakke med henne om forholdet. Det kan være underliggende problemer mellom som må håndteres.
  • Hvis personen som gir undervisning er i en posisjon av autoritet over deg, er din beste svar trolig høflig avtalen og samsvar med instruksjonene.