Hvordan starte en liten forlag

February 17

Opprette og kjøre et lite forlag kan virke som en komplisert oppgave. Men på grunn av digital teknologi og distribusjon muligheter som tilbys av Internett, er liten publisering mer mulig i dag enn noen gang før. Uavhengige stemmer gjøres rimelig tilgjengelig for de generelle lesing publikum, gir frisk titler, både skjønnlitterære og faglitterære. Mens store publisering kan kreve fleste profittmargin, forblir liten publisering levende og godt blant små, gründer settet.

Instruksjoner

• Få chassisnumre (ISBN) fra Bowker byrå. Disse unike numre identifisere din eksklusive rett til titlene du publisering og er nødvendig for å distribuere bøker vidt.

• Kjøp en unik Internett-domenenavn for webområdet for publishing house. Elektronisk utstillingsvinduet er en viktig faktor i kveld lang oddsen for å konkurrere mot store forlag med stor fiction og ikke fiksjon lister støttes av overdådige reklame kontoer.

• Finne en nisje for din innsats for publikasjonen. Liten presser lykkes når sine bøker er rettet mot en liten, men pålitelig lesere.

• Utvikle et attraktivt og innhold riktig nettsted for bøkene dine. Av din lite trykk gir en virtuell stopp og samle sted for leserne interessert i hva nisje du hevder.

• Finn bok skriveren mest hensiktsmessig for dine behov. Print-on-demand-teknologi kan du definere titler i en elektronisk database for minimal kostnad samtidig som alminnelig utbredt distribusjon gjennom populære elektroniske bokhandlere.

• Kontakt lite trykk vennlig bestille anmeldere og send attraktive Pressepakker. Å ta kontakt med Internett-basert boken korrekturleserne er en av de viktigste aspektene av sikre bøkene dine er gjennomgått og gjort kjent til tiltenkte lesertall.

• Besøk lite trykk messer og nettverk med andre små forlag, dele informasjon på unik markedsføring strategier for å holde à jour med de nyeste trendene i bransjen.