Alternative katten Thyroid Meds

March 21

Skjoldbrusk problemer inne kattene kan inkludere hypertyreose (overaktiv skjoldbruskkjertel) og hypotyreose (underactive skjoldbruskkjertelen). Med hypotyreose er den eneste behandlingen å erstatte hormoner som ikke blir produsert. Det er flere behandlingsalternativer for hyperthyroidism. Methimazole kan gis til katt for resten av levetiden. Andre alternativer er tilgjengelige hvis methimazole ikke kan tolereres eller ikke effektiv.

Iopanoic syre

Ipodate har fått for katter å holde T4 hormonet konverteres til T3. Skjoldbruskkjertelen produserer T4 hormonet og det konverteres normalt til T3. Når det er for mye T3, oppstår det problemer forbundet med hypertyreose, for eksempel vekttap, intestinal problemer, og økt tørst og urination.

Dessverre er ipodate ikke lenger tilgjengelig. Men iopanoic syre synes å ha den samme effekten, ifølge veterinær Partner nettsted (http://www.veterinarypartner.com/Content.plx?P=A & A = 510). Det er vanskelig å få og er bare tilgjengelig i compounding apotek.

Kalium Iodate og Propranolol

Potassim iodate fungerer på skjoldbrusk problemet blokkerer skjoldbrusks bruk av jod. Propranolol brukes til behandling av hjertesykdommer. Dette er et vanlig problem for katter med hypertyreose, derfor propranolol tas sammen med kalium iodate.

Mulige bivirkninger inkluderer depresjon og urolig mage. Studier av de langsiktige effektene av å bruke disse stoffene sammen er ikke utført.

Naturlig alternativer

Mange hevder å behandle hypertyreose naturlig med urter og kosttilskudd. To av disse er Resthyro av NHV og naturens urter for kjæledyr Thyroid beroligende.

Disse påstandene er ikke påvist i alle typer studier, men bivirkningene av slike medisiner er generelt ganske lav. Prøv ett av dem for et par uker før mer konvensjonelle medisiner. Kontroller at du snakke med din veterinarian før du prøver dette sammen med konvensjonelle medisiner.

Hvis bivirkninger som oppkast eller diaré oppstår, prøver å stoppe medisinen for to dager og deretter gi halvparten en dose og deretter sakte øke for å øke cat's toleranse.