Hva er Mental telepati eksperimenter?

October 20

Hva er Mental telepati eksperimenter?

Strengt definert, er mental telepati muligheten til å kommunisere ved overføring av tanker, i motsetning kommuniserer gjennom noen av de fem sansene. Forskere har blitt prøver å bevise eksistensen av dette fenomenet i mer enn et århundre, men solid empiriske bevis har vært unnvikende. Men det har vært mange eksperimenter utført gjennom årene.

Mental telepati

I 1885 grunnlagt en gruppe av fremragende forskere og forskere American Society for psykisk forskning (ASPR). Konsernets mål var å bruke seriøs forskningsmetoder for å studere psykiske fenomenet. Derfor, ASPR utført forskjellige eksperimenter i mental telepati og fortsetter å forskning psykiske fenomenet. Forskjellige eksperimenter er beskrevet i siste ASPR tidsskrifter. For eksempel detaljer den januar 1997 utgaven av "The Journal av the American Society for psykisk forskning" et eksperiment med "påståtte menneskelige aura," som involverte en forsøksgruppe og en kontrollgruppe oppgave prøver å gjette hvem som var på den andre siden av døren ved å konsentrere seg på aura slippes ut av den.

William Crookes

I 1800-tallet var respektert kjemiker og fysiker Sir William Crookes utgangspunktet skeptisk om mental telepati til en opplevelse med en synsk medium åpnet hans sinn. Som en mann av vitenskap, han prøvde å komme opp med en rasjonell forklaring bak mental telepati og teori om at telepati reist på samme måte som elektromagnetiske bølger. Crookes utført mange eksperimenter med skotske middels Daniel Dunglas hjem, inkludert en som han hevdet bevist hjem kan påvirke vekten av et bord som det satt på en skala ved å plassere fingrene i et glass vann som satt på den ene enden av styret.

Stanford eksperimenter

Psykolog John E. Coover var Stanford Universitys første kar i psykisk forskning. Han hadde utført fire store eksperimenter i mental telepati av 1917. De viktigste av disse involvert 100 test fag i 100 ulike studier. Omtrent halvparten av disse emnene ville se på et bilde på et kort og forsøke å kommunisere telepatisk bildet til en annen person. Med den andre halvparten av fag, som kontrollgruppen, ville ikke avsenderen se på kortet til etter at mottakeren en gjetning. Etter sin forskning rapporterte Coover resultatene ikke tjener som bevis for eksistensen av mental telepati.

Apollo 14

Astronauten Edgar D. Mitchell var den sjette mannen å gå på månen og hevder å ha gjennomført telepati eksperimentere under Apollo 14-ferden. Eksperimentet var helt Mitchell egen og ble ikke godkjent av NASA. Hans eksperiment tilordnet Mitchell tallene en gjennom fem til tilsvarende symboler. Han så på symbolet og konsentrert på den for en periode. Tilbake på jorden, 150.000 miles unna, ble fire forskjellige personer instruert til å konsentrere seg om gjetter hva symbolet han tenkte på den tiden. Mitchell publiserte resultatene i 1971 i "Journal av parapsykologi," indikerer at to av fagene utført over statistiske gjennomsnittet og to fag utført under den.