Hva er drektighetstid på en skilpadde?

June 26

Det er to arter av disse nordamerikanske ferskvann krypdyr - den vanlige skilpadden og den alligator skilpadden. Snapp skilpadder er kjent for sin store størrelse og kjevene kraftig knipser. Noen voksne Snapp skilpadder kan veie opptil 60 pund.

Svangerskapet

En kvinnelig skilpadde rommer sperm i hennes kropp før det kan finne et egnet sted å legge sine egg. Tiden det tar å klekkes eggene, er avhengig av temperaturen på klimaet. Gjennomsnittlig tar svangerskapet eller ved fra tre til fire måneder.

Tidsramme

Snapp skilpadder kompis mellom April og November og pleier å legge sine egg i juni og juli. Derfor klekkes baby skilpadder vanligvis mellom August og November.

Nesting

Snapp skilpadder tilbringe nesten all sin tid i vannet, og det er vanligvis bare hekkende kvinner som gjør vei til land. Kvinnelige Snapp skilpadder vil reise store avstander for å finne riktig sand i å legge sine egg. Når hunnen finner et egnet sted, vil hun grave et hull der hun innskudd opptil 80 egg, dekke det med sand og la.

Baby Snapp skilpadder

Ikke bli skremt hvis en baby skilpadde ser litt hårete. Dette er en normal del av veksten sin. De kaste mange lag av huden og shell før deres skall stivner.

Advarsel

Baby Snapp skilpadder er små, men de bo ikke på den måten for lenge. Etter et år, kan en baby skilpadde bli nærmer en fot i lengde når den når sin første bursdag. Voksne skilpadder kan vokse til å bli 2 fot lang og noen kan veie opptil 75 kg.