Barnevakt spill

December 6

Barnevakt kan være en morsom jobb, men det er ikke alltid lett. Noen ganger er det vanskelig å holde barna du sitter okkupert. De kan lett bli lei av filmer, video spill og andre aktiviteter. Det er noen enkle spill som har eksistert i flere tiår som kan holde barna underholdt i timevis. Barnevakt vil være mye enklere hvis du vet spill barna kan spille innendørs og utendørs.

Marco Polo

Bind en barn som er "Det" og ha henne prøve å finne folk som står rundt henne, ved hjelp av hendene bare. Det er best å spille dette spillet i en bakgård, så bind for øynene søkeren ikke støte på møbler eller ødelegge noe skjøre.

Rødt, grønt lys

Dette spillet fungerer best utenfor eller i et stort rom. Har ett barn står i midten av rommet med armene holdt utover til hans side. Han vil skrike "green light" og "rødt lys." "Green light" Flytt de andre barna mot ham, på "rødt lys" de har å fryse på plass. Den som ikke følger en kommando ikke spillet. Den første personen til å merke outstretched hånd barnet i midten av sirkelen er vinneren og blir den neste personen til å gi kommandoer.

Duck Duck gås

Barn er lett underholdt i timevis av dette spillet. Sette seg i en sirkel, har ett barn gå rundt sirkelen og trykk to hoder, "and, duck" tredje leder å bli tappet er "gås." Barn som er tappet så en gås har å jage tapper rundt sirkelen. Hvis du tapper kommer gåsas sete før blir merket av gåsa, gåsa er og setter i midten av sirkelen. Barnet til høyre for, nå, sittende tapper blir den neste tapper gå rundt sirkelen.

Simon sier

Dette klassiske spillet er veldig lett å spille og kan spilles hvor som helst. Personen som spiller "Simon" har å si, "Simon sier" og deretter problemer en kommando som de andre barna vil følge. De kan bare følge en kommando som kommer etter kommandoen "Simon sier." Hvis de følger en kommando uten personen sa "Simon sier", så er de ute av spillet. Spillet fortsetter inntil ett barn er igjen i spillet; som barn vinner og blir "Simon."

Gjemsel

Dette spillet kan spilles innendørs eller utendørs. Personen som er søkeren vil dekke øynene og telle til 10 mens de andre spillerne skjule. Den første personen funnet av søkeren også bli en søkende og må hjelpe for å finne andre som gjemmer, fortsetter spillet til alle blir funnet.