Bruke en smokk maske maskin

August 4

Smocking er en funksjonell broderi teknikk som oppsto i England og andre europeiske land. Når elastisk ikke eksisterte, ble smocking brukt i deler av klær som ikke har knapper, som mansjetter og necklines. Nå er en smokk maske et dekorativt element i barn og kvinner klær. En hånd-smocked stykke som en dåp kappe kan sendes gjennom generasjoner. Selv om mange smocking kunstnere bruker plissering maskiner å samle stoff og deretter broderes for hånd, kan du opprette et smocked utseende med din symaskin i stedet.

Instruksjoner

• Velg en myk lett stoff som batiste, gingham eller challis. Klippe stoffet tre ganger lengre enn ferdig bredden.

• Velg rett maske på din maskin. Angi tråd lengden til "5," som betyr masker er 5 millimeter.

• Sy i området du har angitt for smocking, å lage rader med rette masker som er 3/8-1/2-tommers fra hverandre, før du starter søm hver rad, må du ha en tråd om lag 2 inches lang. Når du fullfører raden, la en 3-tommers tråden hale. Tie tråden haler langs en av kantene. Har du fem rader av masker, for eksempel vil du binde endene fem ganger langs samme kant.

• Finn honeycomb mønster eller en lignende dekorative maske i maskinens maske diagram og sette det der. Bringe nålen til høyeste posisjon. Slå av strømbryteren. Heve presser foten og fjerne den. Legg maskinen med fargen på tråden du vil bruke for dekorative masken.

• Plassere satin sting foten så vannrett pin på foten ligger like under sporet av shank. Senke presser bar og du hører et klikk når foten er låst inn i baren. Bredt utskjæringen satin sting foten er tilpasset en tett maske formasjon. Majoriteten symaskiner som sangeren, bror, Babylock, Viking, Janome, Bernina og Elna er utstyrt med denne foten.

• Roter foten press ringe fra å "2" for å redusere trykket foten. Sy mellom radene med rette masker.

• Trekk endene på sømmene linjene på side som ikke ble sikret med båndene. Fjerne sømmene linjene.

Tips og advarsler

  • Du kan bruke elastisk tråd i bobbin. Hånd-vinden bobbin med elastisk tråd, men ikke trekke den. Bruk en vanlig tråd etter nålen. Trinn 7, i dette tilfellet bør utelates.