Hvordan lage Bingo lykke til Charms

October 8

Hvis du er en stor fan av den spennende verden av bingo, dele du sannsynligvis din lidenskap med en gruppe av bingo kjærlige venner. Hvis disse morsomme kjærlig er mennesker noe som de fleste bingospillere, er det en god sjanse de vil gå vill for en bingo lykke sjarm som var laget kun for dem. Hvis du vil gjøre noe spesielt for dine venner, gjøre dem hver sin egen bingo lykke sjarm. Disse søte lille bamser er sikker på å bringe dem lykke de trenger å rope "Bingo!" flere ganger i kveld!

Instruksjoner

• Traff dukke midtgangen i din lokale hobbybutikk. De fleste håndverket butikker bære ulike mønstre doll forsyninger og tilbehør. Denne delen er vanligvis små utstoppa dyr, nesten alltid bamser. Hvis utvalget er større enn gjennomsnittet, kan det inneholde ulike andre utstoppede dyr også. Velg en bjørn eller andre utstoppede dyr for hver person i gruppen din bingo venner.

• Hodet til smykker leverer midtgangen. Skanne hyllene til du finner perler. Se etter alfabetet perler, i andre ord perler som viser en bokstav i alfabetet. Hvis du er heldig, vil du kunne kjøpe hver bokstav separat som vil tillate deg å velge spesielt brevene du vil i antallet du vil. Ellers må du kjøpe pakket alfabetet perler. Kjøpe nok pakker med perler med en "I" og ordet "BINGO" med hver bjørn. For eksempel hvis du gjør tre bingo lykke til charms, må 6 perler med bokstaven "I" og 3 andre bokstaver i "BINGO".

• Se etter en perle formet som et hjerte. Du trenger en for hver. Hvis du ikke finner i smykker midtgangen, kan du hodet til barnas aktiviteter midtgangen og kjøpe pony perler i form av et hjerte.

• Grab noen snor tiltenkt strenger perler. Du trenger dette legge perler å din bjørn så få nok til å passe hver bærer med et halsbånd.

• Definere skrivebord når du er hjemme med forsyninger. Alt du trenger å legge til hva du har kjøpt på fra craft store er et par saks til å klippe snor med.

• Bestem hvor mye snor må du gå rundt bear's halsen med nok til overs for å knytte en knute så den snor kan sikres. Perlene på snor for å stave "I LOVE BINGO." Husk på at du bruker et hjerte formet perle representerer ordet kjærlighet.

• Når perlene er streikerammet, knyt en kjede til hver bear. Bingo-vennene dine vil elske sine bingo Bjørn lykke til charms - og du vil elske hvor enkle de er å gjøre!

Tips og advarsler

  • Husk å la vennene dine få vite at disse liten fyrene er full av lykke!