Hvordan lage en enkel katten felle

May 5

Hvordan lage en enkel katten felle

Kattene er allestedsnærværende dyr og, avhengig av ditt perspektiv, kan bli vurdert kjæledyr eller skadedyr. Det kan være nødvendig å innhegningen en pesky nærliggende katt eller fange din egen katten - for den fryktede tur til veterinæren. Å vite hvordan å human og raskt fange en katten er en nyttig ferdighet for en pet eier eller noen som mener kattene å bli skadedyr.

Fanger den slu liten feline kan oppnås ved å ansette en dyr katt felle eller enkle trinn for å bygge en hjemmelaget katten felle. Enkle trinn for å følge og enkle materialer er alt du trenger.

Instruksjoner

• Knytte en 10-tommers streng til midten av innsiden toppen av kassen og knytte agn du har valgt til den andre enden av strengen. Det skal være ca 5 inches av streng mellom toppen av kassen og agn.

• Knytte en streng agnet og la ca 14 inches henge fri.

• Rekvisitt opp kassen på ene enden med staven, slik at agnet Dingle. Ta enden av strengen som dingler, trekke den trange og plasser den mellom kasse og toppen av pinnen. Når agn er forstyrret, forårsaker strengen pinne og kasse å falle, fangst katten inne.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker en enn melk kasse, må det er ventilert. Også være sikker på at fellen er Sjekk regelmessig: ikke utilsiktet utsette katten for dårlig vær mens det i fellen.