Tilbake til skolen stiler for Preschoolers

June 25

Tilbake til skolen stiler for Preschoolers

Førskolen er absolutt ikke et moteshow, og ennå du vil at barnet skal minst se som et sivilisert menneske når du er på skolen. Til tross for din innsats, men lurt din preschooler å bruke bare garishly klær eller viker unna en bestemt type plagg. Så lenge barnet er komfortable, sesongmessig kledd og iført noe du kan rengjøre uten mye oppstyr, er det ingen grunn til å ikke la henne ha hva hun liker så hun kan fokusere på læring og spiller i stedet.

Sesong-passende stiler

Lille en kan ikke spille å lære når hun er skjelving kaldt eller trykkende. Kjolen i sesongjusterte aktuelle klær. Gi lag for månedene er kjølig om morgenen og t-skjorte været om ettermiddagen. Når du er i tvil, kan du sende en frakk eller tunge genser, sørge for at lille en er iført genseren når hun forlater huset. Velge tykke sokker og lukket-toed sko vinteren med et ekstra par lange underbuksene i veska hvis nødvendig. Ikke glem tilbehør som skjerf, luer og hansker i naturlige fibre for bedre kvalitet, komfort og puste. Om sommeren avkall tykk sammensveiset Halsbandflugesnappar skjorter for lys tees og kort erm, vevd skjorter og blouses.

Komfortabel stiler

Sende din 4 - åring i hennes trykket kjole med pen kjolesko og hår bånd kan virke som ansvarlige å gjøre, men hun må kunne løpe fritt under spilletid og selv få på bakken, riste og kanskje bli skitten. Velg elastisk, pustende stoffer, og går for buksene og shorts over stiv kjoler, men du kan finne en komfortabel kjole i en lys bomull som er behagelig for din lille. Tennis eller gummi-soled sko la barna gå trygt og komfortabelt. Kontroller at de passer bra, og barnet kan administrere glidelåser, knapper og spenner uten hjelp. Hun måtte endre dansekurs eller under bad pauser.

Praktisk stil

100 prosent kasjmir genser i 4T kan synes det mest bedårende tingen du har sett, men det er neppe en genser din preschooler kan bære dag og dag uten å bli skitten. Med mindre du absolutt ikke bryr seg om det blir mud eller frukt flekker på den, se etter en mer slitesterkt stoff du kan maskin vask, som bomull eller ull blander. Fet farger og mønstre kan bidra til å skjule flekker Vel, mens hvite og lysere farger ikke kan bruke også. Sjansene er, ungen er tiltrukket av lysere farget klær hvertfall. I stedet for å velge klær fordi den har et bestemt tegn eller merke på den, se etter tegn på en kvalitet plagg, som ferdig sømmer på undersiden, 100 prosent naturlige fibre og knapper som er sydd på godt.

Godt elsket stiler

For å spare penger og innpode en øko-bevisste stil i barnet, ikke vær redd sparsommelighet butikk for hans klær. Du kan ofte finne bedre kvalitetsplagg for en brøkdel av prisen enn sine billige, nye, varehus kolleger. Sparsommelighet butikker er ikke den eneste måten å finne forsiktig brukt klær. Barnas sendingen butikker, online rubrikkannonser som Craigslist og organisasjoner som bytte Mamas presentere muligheter til å kjøpe, handel eller selv score gratis klær. Kontroller klær for kvalitet akkurat som nye brikker, og alltid vaske klærne dine før du setter dem på barnet eller i hans skap.