Hvor å direkte Live kort turneringer

November 14

Hvor å direkte Live kort turneringer

Masse arbeid går inn i planlegging, markedsføring, og lede en "live" kort spill turnering. Sikre en lettvint er første skritt du må ta. Dette emnet vil være dekket i en egen artikkel. Dirigere en turnering på nettstedet krever betydelig erfaring og kunnskap om ulike formater. Spar, Pinochle, Euchre, bro og Whist er eksempler på par eller partnerskap spill. Cribbage, Two-Handed Pinochle og Gin Rummy er eksempler på single eller enkeltpersoner konkurranser. Verten må angi turnering som han ønsker å organisere. Mange alternativer finnes. Størrelsen på rommet (spillområdet), ansatte og lengden på hendelsen (en ettermiddag, en hel dag, en helg eller flere dager) vil faktor i valg av din format og bør du grundig vite reglene av spillet du er vert for. Regissøren (eller hans assistenter) må være godt kjent med frø, paring og bracketing spillere for å sikre en rettferdig og harmonisk turnering. La oss se noen alternativer.

Instruksjoner

Turneringsformater

• FORMATET "A" SINGLE ELIMINATION

Dette er regissørens drøm! Braketten arket er svært grunnleggende og enkle diagrammet. To forskjellige eller partnerskap er koblet sammen for hver runde. Lag sammen tilfeldig, eller seeded før starten. Runde en av turneringen vil funksjonen #1 og #2; #3 og #4; #5 vs #6 og #7 vs #8 og så videre. Vinneren av hvert spill vil så avansere til runde #2. Noen runder kan være den beste 2 av 3 eller ett spill (bare). Enkelt elimineringer flytte sammen svært raskt. Den eneste nedsidebeskyttelse her er at ett tap eller resultater i eliminering og taperne har ikke mer spilletid.

• FORMATET "B" DOBBEL ELIMINERING

Dette er en variant av "A", som en deltaker kan miste en spillet eller kort kamp og fortsatt kunne vinne mesterskapet før de pådrar sitt andre tap. En dobbel eliminering turnering er delt i to parallelle: braketten vinnere og tapere braketten. Slipp et spill eller match og du er i en tap (tapere) delen. Fortsetter å vinne fra begynnelsen og du vil være i finalen. Jo lenger du er ubeseiret, den lenger ut du er plassert i den andre delen når du mister ditt første kamp. (Det er en vertikal funksjon.) Dette formatet er mye arbeid for direktøren, som må vite hvordan ett tap spillerne på den siden av braketten, og også kunne håndtere "byes". Men er det bedre for spillere som er garantert minst to runder.

• FORMATET "C" LØKKE

Round Robin formater fungerer bra med et lite antall par eller spillere. Ideen er å ha en balansert hendelse der hver deltaker spiller hver andre deltaker når. Hvis du har mindre enn 11 par (et partall er ideell, mens du unngå "byes"), og hvis du har nok tid, er bevegelsen perfekt. (Ti lag vil kreve ni runder fullføre.) Noen styremedlemmer foretrekker å ha sluttspill for de øverste to eller fire beste parene ved avslutningen av kvalifiseringen. Første runde motstandere er tilfeldig. Runde Robins fungerer ikke bra med mer enn 10 lag, som det er vanligvis ikke nok tid å fullføre tidsplanen.

• FORMATET "D" SWISS SAMMEN HENDELSER

Dette er en flere runde system, tilsvarende ringdistribusjon, med en veldig distinkt forskjell. I hver påfølgende runde sammen partnerskap eller enkelt spillere deretter av resultatene av de foregående rundene. (For eksempel på slutten av runde 1 alle vinnerne er koblet sammen og alle tapere er koblet sammen.) Motstandere til runde #1 er vanligvis tilfeldig (eller "frø") etter vurdering. Hendelsen beveger seg, vil senere runder har sammenkoblinger ubeseiret lag på den øvre enden av braketten arket og med en eller ingen vinner på andre halvdel av arket. Typisk turneringen vil bestå av mange runder, basert på antall deltakere og tidsrammen. Sjakk, Bridge og Backgammon organisasjoner foretrekker dette systemet fordi det mat til bedre lag eller spillere.

• FORMATET "E" PROGRESSIVE

Progressive system fungerer bra med enkeltspillere eller endre partnere for hver runde. Spill som spar, Pinochle, Euchre og bud Whist er ideelle for dette formatet, som partnere endres for påfølgende rundene. Dermed har spilleren en ny partner for hvert spill. For å unngå lange venter, består en runde av et fast antall avtale eller hender. Euchre synes å fungere med åtte hånd runder; Spar og Whist er ideelle med fire hånd runder. Progressiv er rettet mot sosiale spilleren; men er hendelser med sterk felt også tilpasses også. Spill med to spillere (Cribbage, Rummy) fungerer ikke i dette formatet.

• FORMATET "F" TRADISJONELLE BEVEGELSE

Partnerskap spill spilles beste i et multiplum-runde system hvor halvparten av feltet opphold stasjonære ("nord/sør"), mens den andre halvparten av feltet ("øst/vest) flytter opp til neste høyeste antall bord. Direktør angir antall runder for hendelsen (en dag hendelser kan ha til fem eller seks runder). Euchre flytter mer raskt og rommer kvalifiserende runder. På slutten av preliminaires gå topp par deretter til playoffs, der de er sådd. Enkeltspiller hendelser har to spillere på hvert bord.

• DIVERSE - "PLAYOFFS"

De fleste profesjonelle sportsbegivenheter har en "lek" på slutten av hva er vanligvis en lang sesong. På denne måten har et valgt antall qualifing lag til å spille i posten sesongen. Lagene er seeded som er basert på deres vant tapte arkivene. Enkel eliminasjon brukes oftest. (Unntak - Little League World Series, og College Baseball World Series.) Den samme ideen kan bruke kortet spillet hendelser. Bestemme antall lag / individer for din playoffs. Det vil basert på antall deltagere i main event. Omtrent 25% av lagene skal kvalifisere. Frø feltet, og Definer parentesene. De beste to av tre spillene, enkel eliminasjon runder vil fungere bra. Husk å unngå bJa.

• DIVERSE - "TRØST" DELEN

Noen styremedlemmer vil tilby en "Trøst" eller "Siste sjanse" turnering etter deres Main Event playoffs begynne. Dette er vanligvis en valgfri begivenhet for de spillerne som kan være interessert i å ha flere spill. Avgiften er vanligvis svært minimale. Tanken på å holde alle "i spill", og har sjansen til å vinne en premie. En annen variant av dette temaet er å foreta en ny turnering på den siste dagen av konvensjonen. Husk, dine deltakere kom til å spille kort - gi dem en sjanse til å få en mer smak av konkurransen, og ha det gøy!

Tips og advarsler

 • Forhandle med hotellet eller nettsted for den ønskede plassen.
 • Større hendelser krever bemanning; erfaring er viktig!
 • Hvis mulig, gjøre en site-besøk og inspisere anlegget.
 • Prøv å ankomme minst 2 timer før arrangementet for å sikre at rommet er satt riktig.
 • Nummerere hver tabell i rekkefølge. Hvis du har mer enn én del, identifisere med farger eller tegn.
 • Definere en registrering området med skjemaer og tydelig merket skilting.
 • Husk å sette opp en tidsplan runder og bryte ganger.
 • Alle reglene for hvert spill må være klart og konsist.
 • Ikke svinger seg fra tidsplanen og tillater ikke lag/spillere å utsette arrangementet tardiness eller sakte spill!
 • De fleste anlegg vil ikke tillate røyking; du må derfor ha røyken bryter i tidsplanen.
 • Alkoholforbruket og DQ (kaste ut) enhver som er støyende eller opptrer upassende.
 • Motvirke matforbruk spillet tider.