Hvordan å forbedre kommunikasjon med din ektefelle

January 2

Hvordan å forbedre kommunikasjon med din ektefelle

Forbedre kommunikasjonen med din ektefelle kan gi dramatiske endringer i alle aspekter av forholdet. Det er lett å falle inn i et mønster av bottling opp følelser og resenting din ektefelle for ikke fungerer slik du ønsker ham. Det er flere måter du kan åpne kommunikasjonslinjer mellom du og din ektefelle.

Instruksjoner

• Forvent ikke din ektefelle å være en sinn leseren. Altfor ofte anta du at din ektefelle bør vite du godt nok å vite når du er opprørt og vet nøyaktig hva du vil ut av en situasjon. Når hun ikke gjøre hva du vil, fører dette til en rekke problemer. Ærlig fortelle din ektefelle hva du har på hjertet kan du tydelig kommunisere dine følelser begge og ønsker å hverandre. Gjør du det på kan regelmessig basis eliminere mye problemer født fra forutsetning.

• Ikke gjør antagelser om hva din ektefelle tenker heller, ifølge Dr. Michael Tobin for hele familien. Forutsetninger kan føre til unødvendige konflikt. Du kan finne deg selv å bli sint om noe som ikke er engang saken.

• Tillate andre mulighet til å uttrykke følelser og meninger uten avbrudd. Det er vanskelig for en person føler at hans ektefelle hører ham hvis kona stadig avbryter.

• Praksis kommunikasjonsferdigheter. Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige anbefaler å ha to en-Times foredrag en uke uten avbrudd. De travle liv i det moderne samfunnet opprette ofte vanskeligheter i å oppnå kvalitet one-on-one kommunikasjon i et ekteskap.

• Uttrykke sinne eller motvilje mot din partner med ærlig og uten skyld eller anklage. Ifølge Tobin Tyr fleste til stillhet, som åpenbart ikke gjør noe for å forbedre kommunikasjon. Komme komfortabel med å uttrykke sinne vil gjøre det lettere å snakke ut når problemer oppstår. Dette er en mer effektiv kommunikasjonsstrategi enn å gi den tause behandlingen. Tobin bemerker også denne åpen kommunikasjon vil holde mindre problemer fra eskalerer til store problemer.