Wedding Planner ideer for vinteren bryllup

June 29

Wedding Planner ideer for vinteren bryllup

' Tis sesongen av glitrende istapper hengende på trær og glitrende snø tepper på bakken. Vintermånedene tilbyr en atmosfære ulik alle andre for å planlegge et bryllup. Bruk landskap og ferie scenen for å lage perfekte vinterlandskapet. Utforsk denne listen over forslag å organisere vinter bryllup i drømmene dine.

Vinterland

Bruk en fargepalett som inneholder hvit, sølv og mørk blå opprette en winter wonderland bryllup. Knute for livet, et online ressurs, foreslår å ha bryllupet på et innendørs sted med knitrende peis. I din dekorasjoner, kan du bruke elementer som glitrer og skinner. Krystaller, glitter, og paljetter kan plasseres på alt fra din kjole for mottak tabellene. Vise en is skulptur, snø globuser og snøflak for gjestene å nyte. Opprette buketter og blomsterdekorasjoner hvite calla liljer eller blå hortensia.

Ferie Splendor

Bruk festlig ferie humør for å planlegge bryllupet ditt vinter med en ferie-tema. Fargekombinasjoner som rød, grønn og gull match levende sesongen. Legg til litt misteltein å gi bryllupet en romantisk atmosfære. Kongler og holly gjøre fargerik tillegg brudebuketter eller midtpunktet innredning. Bruk store planter som poinsettias å dekorere din alteret og eviggrønne greinene å pynte din espalier. Kjøpe eller gjøre små pyntegjenstander å gi som favoriserer takke gjestene for å tilbringe sin ferie sesongen med deg.

Snøflak

Du kan bruke farger som hvit og lys blå med et snøfnugg tema. Ha bryllupet innendørs og opprette en gulvbelegget som ligner et teppe av snøen. Dekorer trær med snøfnugg ornamenter og istapp garland. Opprette en bukett av hvite roser og blå hortensia. Pynt bukett med liten krystall snøflak sprinkled hele. Bruden kunne bære et koselig hvit full lengde sjal å dekke kjolen. Krystaller eller perler i brude smykker ville være en fin finishen.