Hva brukes hvite duer til?

November 23

Hva brukes hvite duer til?

Hvite duer er symboler for fred, kjærlighet og ro hele verden, uansett kultur. Selv i antikken ble hvit pigeons brukt til å feire viktige hendelser. I oldtidens Egypt, er hvite duer gitt for å kunngjøre ankomst av viktige besøkende til landet. I stede ganger brukes fugler, en spesiell type homing duer, som seremonielle utgivelsen fugler spesielle tilstelninger som sport møter og fred rally. De er likeledes mild, billig og viet som kjæledyr. De er ganske hardføre og lette å rase.

Utgivelsen Pigeons

Hvite duer ut ofte under flere spesielle hendelser, for eksempel sportsbegivenheter og bryllup som seremonielle symboler for kjærlighet og for å feire ånd brorskap og fred. Duene ligner på duer, men er foretrukket over duer som slippe duer ville bety at hundrevis av fugler strandet i naturen kan ikke klare seg selv. Deres homing instinkter og trening, kan hvite duer lett finne veien hjem.

Racing Pigeons

Mange hvite duer er spesielt bred for racing. Deres homing instinkter og hastighet, kan fuglene finne veien hjem med korteste avstand mulig. De fleste hvite duer brukes for racing finner deres hjemvei innen slippes 50 miles unna. Hvis de hvite duer har eksepsjonell instinkter, kan de returnere til loft deres fra en avstand på 200 miles.

Pet Pigeons

Disse fuglene lage mange pets. De robuste og krever minimal omsorg, så lenge de får rent, friskt drikkevann, grus for fordøyelsen og tilstrekkelig frø for en dag. Tog fuglene å bli homing duer bruker riktig treningsmetoder.

Opplæring hvit drap Pigeons

Fuglene krever spesiell opplæring til å finpusse sine homing instinkter. Treningen begynner når de er ca 6 til 8 uker gamle. Den første innebærer undervisning fuglene å angi loft med felle døren. Når fuglene mestre dette og er kjent med sine omgivelser, ta dem to til tre miles fra loft og frigi dem. Øke avstanden utgivelsen av fem miles hver gang. Slipp fuglene fra forskjellige retninger, slik at de er vant til å finne veien fra hvor som helst. Kontroller at du trene dem når været er fint, så hvit drap pigeons navigere med sollys.

Ta vare på hvite duer

Mate fugler høykvalitets fuglen frø bare en gang om dagen. Ikke fylle til fuglene er ferdig alle frøene. En god pigeon feed bør inneholde en blanding av hirse, safflower, hvete og popcorn, ifølge American White Dove utgivelsen Association. Gi frisk og ren drikkevann. Endre vannet to ganger om dagen. Plassere vannet utenfor loft å stoppe fuktighet fra bygningen inni. Dette hindrer mugg og bakteriell vekst på loftet. Kontroller at fuglene få grus å lette fordøyelsen. Grus er tilgjengelig på pet butikker og fôr butikker.