Tips & hemmeligheter for å tiltrekke menn

March 28

Tips & hemmeligheter for å tiltrekke menn

Hvis du føler at du ikke klarer å tiltrekke seg en mann, tar du feil. Det er noen der ute for alle, og du er ikke noe unntak. Uansett hvor mye problemer du har hatt tiltrekke menn i siste, eller hvor lenge du har vært enkelt, du er fortsatt i stand til å finne noen. Ved hjelp av noen viktige tips og hemmeligheter kan du markere dine positive kvaliteter og tiltrekke en mann til dato eller selv slå seg ned med.

Bryte rutiner

Hvis du gjør samme hver dag og ikke møte noen, er du sannsynligvis ikke kommer til å møte noen hvis du ikke endrer noe. Så hvis du vanligvis bare går fra jobb til hjem, se TV til 11, deretter gjenta, legge til noe for å krydre livet og sette deg i kontakt med flere personer. Bli med i en bokklubb, eller gå til en dans klasse, eller egentlig gjøre noe som får deg ut av huset en eller to ganger i uka. En av de største hindringene for å tiltrekke menn er bare ikke å møte dem, og med et par av aktiviteter i rutinen vil du øke antallet mennesker - og menn - du møter.

Øvelse

Trener i minst 30 minutter om dagen. Dette trenger ikke å være noen spesifikk trening, eller trenger du å fokusere på å se en bestemt måte. Snarere, du trenger bare å se sunn. Regulær øvelse vil gjøre deg mer attraktiv uansett hva det gjør midjen størrelse eller samlet vekt fordi du vil se generelt sunnere og sprekere. Hva er mer, at endorfiner du slipper vil gjøre deg lykkeligere, som vil gjøre deg mer attraktiv for menn, som det er mulig å følelse lykke gjennom kroppsspråk og generell holdning.

Positivitet

Positivitet tiltrekker menn på grunn av dens forhold til generelle lykke. Så, når du snakker med en mann, eller snakke med noen, unngå klager for mye. Dette betyr ikke at du bør aldri klage på alle, men du bør ha minst to positive ting å si for hver en negativ ting du si. Dette vil gi en generelt positiv spinn på din personlighet, som hjelper deg å tiltrekke menn mer effektivt.

Proactivity

Hvis du ønsker å tiltrekke menn, må du ta det første skrittet. Menn kan ikke være nærmer deg, men dette stopper ikke du nærmer seg. Så si Hei til menn du finner attraktive og Introduser deg selv. Det kan skade, og det kan vise seg at mannen du introdusere deg selv er svært interessant og tiltrukket av deg. Hvis du ønsker å tiltrekke menn, noen handling, og en enkel hilsen er en enkel handling å gjøre deg mer attraktiv for flere menn.