Vandring pakker å bære småbarn

October 10

For alle som noen gang har slitt en bæresele for et lengre tidsrom, vet du hvorfor en utmerket bærer design er viktig. Operatører som dårlig fordele vekten for kroppen din kan raskt føre nakke, rygg, og skulder smerter. Materialet kan også føre deg til å svette. Når du velger en pakke for fotturer i friluft, er disse funksjonene enda viktigere.

REI

Reis er Stokmarknes barn en hyppig favoritt i pjokk pakker. Denne pakken er designet for å jevnt fordele vekten av barnet til er kropp, og kan justeres til å passe hvor torso annerledes voksne. Pakken inkluderer en innebygd bleie pose, og er laget av holdbar polyester og nylon. Denne pakken er anbefalt for barn som lett kan støtte sitt eget hode, og kan brukes for barn opptil 50 pounds. Prisen er $199.95, fra mars 2011.

Ergo Baby

Denne pakken er designet for å være holdbar og lett. Stoffet brukes i denne funksjonene en høy ytelse ytre polyester med en indre mesh fôr for å holde foreldre og barn kjøligere. Pakken har også en avkjølende panel å veken svette fra over- og underordnet. Ergo pakken er utformet til å holde fast firmanavn, som stropper og pack er utviklet for å være ergonomisk for barnet og foreldrene. Som i 2011 er prisen $120.

Babyer utover grenser

For mer organisk foreldre eller foreldre som støtter næringsvirksomhet, tilbyr babyer utover grenser lett og fasjonable pjokk bærer pakker. Bærere er utformet for å distribuere barnas vekt til bena, og ikke tilbake, og er utformet med bredt polstret skulder og midje stropper for ekstra komfort. Pakken kan holde småbarn 50 pounds og under, og hver pakke kommer med en veske som kan legges til midjen stroppen og avtakbar hette å beskytte pjokk fra delene. Prisen er $95 i 2011.

Landet Nod

Landet Nod er en søster området kasse og fat, som bærer innredning og forsyninger for babyer og barn. Deres pjokk bærer, Metro transportøren er laget av slitesterk vanntett nylon, med en lett aluminiumsramme. Dette er utformet for barn 3 måneder og eldre opp til 40 pounds. Som i 2011 er prisen $149.99.