Barnevakt plikter & ansvar

October 11

Barnevakt plikter & ansvar

Foreldre som ansette en barnevakt forventer at enkelt vil ha kunnskap, erfaring og evner til å utføre grunnleggende oppgaver som lar foreldre å trygt forlate sine barn i barnevaktens omsorg. Programmer for å sertifisere barnevakter gir opplæring i en barnevakt plikter og ansvar. Disse programmene tilbyr opplæring som gir barnevakter praktiske kunnskaper til å gi kvalitet omsorg for et barn.

Sikkerhet

Oppbevare sikkerheten øverst på listen over prioriteringer når du sitte barnevakt. Foreldre forventer at deres barnevakt vil, fremfor alt, sikre deres barn. Du må ha kunnskap til å identifisere potensielt farlige situasjoner og unngå dem hvis du jobbe som dagmamma. Du må aldri forlate et barn uovervåket nær en trapp, i en høy stol, i en døråpning, nær en varm ovn eller tent komfyr eller i bassenget eller badekar. Du må ha kjennskap til førstehjelp teknikker og, hvis mulig, fullføre en førstehjelpskurs. Røde Kors gir førstehjelp kurs, samt kurs som lærer barnevakter helse og sikkerhet. Røde Kors tilbyr disse kursene på Røde Kors avdeling steder i landet.

Emergency forberedelser

Ikke stol på at foreldrene til å gi deg en liste over telefonnumre når du sitte barnevakt. Lag din egen liste over telefonnumre som du bærer med deg hele tiden. Spør hver familie å gi deg personlig tall, inkludert mobiltelefonnumre, nabo tall og antall familiemedlemmer som du kan ringe i tilfelle en nødsituasjon. Oppretthold din egen liste med kontaktnummer for lokalt politi, brann, ambulansetjenesten og giften kontroll.

Aktiviteter

Tilbringe kvalitetstid med barna som du sitte barnevakt og tilrettelegge aktiviteter som utvikler i barnas fysiske ferdigheter og mosjon og frisk luft for barn. Barnevakter bør forberede å ta barn utenfor på turer eller til Parker å gi dem en mulighet til å spille og samhandle med andre ungdommer. Foreldre vil barna å nyte de bruker i selskap med sine barnevakt og forventer at barnevakten vil igangsette aktiviteter for å maksimere tiden han med barnet.

Bygge tillit

Opprett et bånd med barna når du sitte barnevakt. Opprett eller delta i aktiviteter som er alder-passende for barn og som barna nyte. Spille spill, chatte, opplest bøker og engasjere barn i hyggelig interaksjoner. Som du bygger ditt forhold med barn vil du utvikle din posisjon som en autoritet figur barna vet, stoler og vil lytte til når du må gi dem retninger.