Hvordan lage et spill for første klasse med Tagboard

August 19

Første klasse elevene arbeide mot å utvide sine erfaringer og grunnleggende kunnskaper i lesing, legge til, trekke og sosialt samspill med hverandre i skole innstilling. Målrettet spill med første klasse elevene er en effektiv måte å praksis ferdigheter nødvendig å mestre mål i disse områdene. Ashlee Anderson, ved St. Mary's College of Maryland, gjennomført en studie og fant at studentene som tilbrakte tid spille pedagogiske brettspill utført bedre på etter vurderinger sammenlignet med deres pre vurdering score. Med en tagboard, kan et spill konstrueres for å flytte første klasse elevene mot en bredere forståelse av fokus ferdigheter.

Instruksjoner

Hvordan lage et spill for første klasse med Tagboard

Første klasse elevene øve ferdigheter når du spiller et målrettet hjemmelagde spill.

Slå på tagboard horisontalt og skissere en låve i blyant på delen øverst i midten av tagboard. Tegne et gjerde som strekker seg fra låvens sider til begge kantene på tagboard, opprette bakteppet for en gården scene på toppen av brettspillet. Skisse kyr, hester og griser bak gjerdet. Skisse kyllinger og haner sitter på gjerdet rekkverk. Skrive ordet "Vinner" på døren låven. Tegne en sau og en gris back-to-back på bunnen, midten del av tagboard. Opprette veier av forbinder sirkler både sauene og grisen å flytte langs kantene på tagboard og gjerdet å nå døren låven. Begynne med en sirkel på sauene og gris ansikter. Tegn koble sirklene langs bunnen av tagboard til nederst. Fortsett tegning sirkler opp begge sider av tagboard, langs bunnen av gjerdet og ender begge veier av sirklene i døren låven. Skrive ordene "Tunet moro--få din dyr til the Barn for middag" i midten av musen i spillområdet.

• Velg et mål eller kompetanse til quiz studenter. Skrive spørsmål eller formler knyttet til målet på en rekke kartotekkort. Skrive "Stuck i gjørma. Miste en sving"på fire kort. Skrive "Ride traktoren. Flytte fremover to mellomrom"på fire kort. Farge en rekke indikatorer på spillebrettet.

• Be to studenter å plassere av spørsmålet kort opp-ned mellom seg. Elevene plassere en spillet trådkorsmarkør på sauene og ett spill på grisen. Start spill ved å snu et kort og lese meldingen. Riktige svar føre spillet markøren flytter frem ett mellomrom. Feil svar gir en savnet slå. Den første spilleren til å nå låven er vinneren.