Hvordan rengjøre før maling plast

October 5

Det er mange plast elementer - husholdning, hagen eller på annen måte - som kan være i behov av en ny maling jobb, rense dem er første skritt i å gjenoppfinne deres friskt, nytt utseende. Uten å bruke mye penger på plast renseutstyr, er det enkelt og praktisk talt gratis metoder av plast før maling. Enda bedre, rekvisita som trengs er allerede i huset.

Instruksjoner

• Gjøre bakervarer brus lime før du rengjør varen. Lim fungerer godt i rengjøring overflatene plast raskt og effektivt. Ta tre til fem ss av din vanlig natron og putte den i en kopp. Legge til to til fire spiseskjeer med vann. Kontroller at du har flere natron enn vann så lim ikke er rennende. Hvis lim for rennende, Legg mer natron. Legg den til side.

• Ta en beholder av valg, og fyll den med vann. Vannet har ikke å være en viss temperatur. Beholderen bør være relativt god så det passer plast elementet du rense. Når du har vann utarbeidet, sette det til side også.

• Bruke natron lim plast med en myk klut eller en svamp. Gni lim hele plast til overflaten er helt dekket. Rengjøre plast med lim til skitt kommer av eller til plast ser renere. Bruk vann i beholderen for å rengjøre av lim.

• Vask plast grundig med myk klut eller svamp. Må du rengjøre svamp fra lim før du bruker det igjen. Når du er ferdig rengjøre plast, enten la den ut tørr eller bruke et papirhåndkle tørke overflaten. Nå som plast er renset, kan du male det.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil bruke natron lim, det er andre rengjøringsmidler, som oppvaskmaskin vaskemiddel, Windex, Isopropyl eller Denatirured alkohol, eller noen av spesiallaget plast prep løsninger.
  • Hvis bruker noen av alkohol rengjøring løsninger, må du bruke rengjøring hansker sørge for kjemikalier ikke irritere huden.