Hvordan få en Buzzenge på "Viva Pinata"

April 25

«Viva Pinata» er spill som blander hagearbeid og dyr. Spillere bruke mesteparten av sin tid å plante og vanning, og som hagen vokser, det tiltrekker seg levende pinatas. En Buzzenge er en candy gribb, og i motsetning til reelle gribb, de er rovfugler. Deres favoritt snack er Candary, som ligner en kanarifugl. For å få en Buzzenge å flytte i hagen deres, må spillere først tiltrekke Candaries, som krever spilleren å møte en rekke økologiske forhold.

Instruksjoner

• Gå til Costolots og kjøpe frø for en Gran tre og minst fem smørblomster. I tillegg til å spise Candaries, Buzzenges må en Gran tre å vagle i, og du trenger smørblomster opprette Candaries. Plante disse tidlig slik at de har tid til å vokse. Både grantrær og smørblomster vokser i alle jord typer.

• Fjern plass hage så at minst at minst 10 ruter er igjen som gress eller jord. Dette tiltrekker Whirlms, hvilke ligne meitemark. Whirlms, i sin tur tiltrekker Sparrowmints, hvilke ligne spurver.

• Høste smørblomster. Feed dem til Sparrowmints å slå dem i Candaries. Du trenger minst fem Candaries å tiltrekke seg en Buzzenge.

• Vent til Buzzenge vises. Først, vil den bare fly gjennom hagen din. Til slutt vil det spise minst tre av de fem Candaries. Når det har spist disse tre Candaries, vil den flytte inn i furu-treet.

Tips og advarsler

  • Endre det Buzzenge utseende av mate det ulike matvarer. Fôring det en buttercup blir det gult. En bluebell blir det blå, og medisin blir en Buzzenge rosa. Disse fargeendringene er rent estetisk og påvirker ikke den Buzzenge rolle i hagen økosystemet.