Hvordan lage en Junior Girl Scout førstehjelp Kit

April 17

I mer enn 90 år, Girl Scouts of America har vært å forme livene til jenter til bedre. Gjennom en rekke aktiviteter lære jenter mot, tillit og karakter. Jente speideren har hjulpet jenter bygge en sterkere følelse av hvem de er og hvordan de kan bidra til denne verden på en positiv måte. Hvis din unge Girl Scout er å lære om førstehjelp, hjelpe henne forberede Girl Scout førstehjelpsutstyr slik at hun vil være forberedt i nødstilfelle

Instruksjoner

• Forberede en beholder for førstehjelp rekvisita. Bruk en plastboks med lokk, en metall matboks eller stoff utrulling beholder. Oppmuntre barnet til å dekorere en plast eller metall beholder med klistremerker eller maling, om ønskelig.

• Forberede kutt og skraper av pakking et godt utvalg av bandasjer. Plaster i ulike størrelser og former for å dekke de fleste overflaten sår. Pakke sterilt gasbind pads, våt wipes, antiseptisk og antibiotikaresistens sårsalve og en rull med allergivennlige tape. En tensoren bandasje kan være nødvendig for mulig forstuing eller muskel tøyninger. Non-latex hansker bør inkluderes for håndtering av sår.

• Holde flere enkle verktøy på siden i nødstilfeller. En liten par kvalitet saks, pinsett og sikkerhetsnåler, kan alle være nyttig inne en hugge. Inkluder et termometer for å holde oversikt over fevers.

• Pakke solkrem lotion, å sal av solens skadelige stråler. Aloe Vera lotion er beroligende etter en lang dag i skogen. Inkluder leppepomade og en liten beholder petroleum gelé. Flere bomull baller er en god måte å bruke disse ulike lotion. Biologisk nedbrytbart såpe bør inkluderes også.

• Ta flere medisiner i førstehjelp kit. Aspirin er nyttig for mindre smerter og plager. Antacida og antidiarrheal, for stien maten ikke sitte rett. Husk en førstehjelp guide som kan være en nyttig referanse, når speidere blir slått med en uventet krise.