Hvordan lage en LEGO fyr Online

December 8

Miniatyr LEGO gutta er en morsom og interessant måte å tilpasse din LEGO kreasjoner. Dermed er det en rekke funksjoner og tegn av LEGO miniatyrfigurer som er tilgjengelige for tilpassing. Du kan for eksempel velge mange funksjoner som håret og med klær. Ved å gå online, kan du ta deg tid til å tilpasse din miniatyr figur før du bestemmer deg på en du liker best.

Instruksjoner

Hvordan lage Online LEGO gutta

• Gå til Internett og gå til miniatyr figur generator nettsted opprettet av sokkelen. Når webområdet laster klikk "Spill nå" og fortsette til generatoren.

• Se til venstre, ved siden av hodet, og det er tre knapper merket "Fortid," "Presentere" og "Fremtid." Hvert klikk og Ring opp ulike stiler av hodene. For eksempel vil knappen fremtiden bringe opp hodet stiler basert på futuristiske tegn og mellomrom.

• Velg samme knapper merket "Fortid," "Presentere" og "Fremtid" ved siden av likene. Dette vil også gjøre samme funksjon og oppdra torso tegn fra ulike tidsperioder. For eksempel vil "Past" knappen bringe opp torsos av skjelettet, veiviseren og knight.

• Endre siste passelig kroppsdeler ved bestemmer hva slags Ben du ønsker. Samme som før, det er knapper på venstre side merket "Fortid," "Presentere" og "Fremtid." Klikk dette for å velge ulike stiler av Ben. For eksempel ved å klikke stede kan du velge mellom forskjellige farger jeans og bukser.

• Leke med alle de ulike stilene og lage en karakter som appellerer til deg. Du kan deretter gå til butikken eller handle på nettet og finne din karakter.

Tips og advarsler

  • Ha det gøy og nyte prosessen. Det er mange forskjellige kombinasjoner å velge mellom så ikke bestemme en til du er sikker på at du er fornøyd med din karakter.
  • Et par tegn, og du kan ha en hel kastet på din LEGO. Du kan tilpasse og angi LEGO samlingen fra resten av venner i denne unike måten.