Hva er årsakene til en skole skyting?

January 5

Hva er årsakene til en skole skyting?

En skole skyting er en traumatisk ildprøve, uansett hvor lite eller omfattende skaden er. Forvirring, ubesvarte spørsmål og ofte såret eller døde studenter føre til lærere og foreldre å lure på hva motivasjon ligger bak disse tragiske hendelsene. Det er mange årsaker til school skyteepisoder, fra mobbing til et dårlig hjem liv til tilgjengeligheten av våpen.

Mobbing

Mobbing er en av hovedårsakene til school skyteepisoder. Ofre undertrykke vondt og fremmedgjøring før de ikke klarer å håndtere, og de gjengjelde ved gunning ned sine plageånder og intetanende tilskuere. Disse studentene vil få hevn ved å gjøre nøyaktig hva deres plageånder gjorde for dem - angripe og sårer deres intetanende og hjelpeløse ofre.

Medikamenter og medisiner

Mange studenter innen skolesystemet i dag er tungt medisinert for en rekke årsaker. Noen av disse personene er bipolar eller hyperaktiv, mens andre tar medisiner andre medisinsk eller psykologisk grunner. Noen endring, innstilling eller fravær av noen av disse legemidlene kan forårsake en student bli irrasjonelle, delusional eller svært paranoid. Vold kunne følge, noen ganger med våpen, noe som resulterer i skade og noen ganger også død.

Illegale stoffer som kokain eller sprekk kan også forårsake studentene til å bli svært aggressiv og farlig. Vrangforestillinger og forvirring kan være dødelig - spesielt når kombinert med en pistol.

Media og videospill

TV, filmer og videospill gi studentene oppfatningen at vold og død er normen. Barn ta imaginære roller som morderne, mordere, superhelter og onde krefter og bekjempe andre i kamper til døden. Disse imaginære rollene kan noen ganger bære over i det virkelige liv, og når møtt med motgang, studenter kan ta hva de har lært i den virtuelle verdenen inn i selve skolen situasjoner.

Dysfunksjonelle hjem

Mange studenter kommet fra hjem der vold er normen. Når møtt med fremmedgjøring, latterliggjøring og undertrykkelse på skolen, kan disse barna svare på den eneste måten de er kjent med - med styrke og aggresjon. Ta en voldelig stå er hva de har lært og den eneste måten de vet hvordan du skal reagere på situasjoner som de har liten eller ingen kontroll. Skade og noen ganger død resultatet.

Tilgjengeligheten av våpen

Enkel å få våpen og andre våpen har forårsaket stor bekymring blant skoler i landet. Foreldre som eier våpen, våpen tilgjengelig for salg i gatene og pistol tyveri har gjort skolen usikre for både studenter og lærere. Strengere pistol lover vil løse dette problemet, selv om noen hevder at lover på bøkene som begrenser barn og psykisk syke har tilgang til skytevåpen bare må håndheves bedre.