Hvordan møte kvinner på Gym

July 13

Hvordan møte kvinner på Gym

I flere tiår, har menn sett gym som en urørt bastion av macho poserende, der rang posisjonen bestemmes benkpress vekten. De siste 10 årene, ting har endret seg dramatisk som gym har også blitt en vanlig hangout for det motsatte kjønnet, noe som gjør det til et perfekt sted å møte kvinner. For å møte kvinner på et treningsstudio, er det en metode som må gå din testosteron-fylt galskap først, og når etterfulgt, kan produsere real resultater.

Instruksjoner

• Utvide sjansene for å møte kvinner. De fleste kvinner vil være på treningsstudioet i tre bestemte tider i løpet av dagen: før lunsj og rett etter jobb. Som en tommelfingerregel ønsker de fleste kvinner ikke å trene på treningsstudioet etter mørk, så du vil kunne utvide sjansene for å møte kvinner ved å gå når de går. Midlertidig skreddersy dine treningsøkter før arbeid om morgenen, lunsj eller rett etter jobb vil gi deg den største fordelen til å se kvinner på helsestudio.

• Med bestemte klasser på treningsstudioet. Treningssentre pleier å ha et innlegg av spesielle treningstimer kan du ta for å komme videre i form. Velge et kurs på gym klokt kan gi noen valg run-ins med passe kvinnelige befolkningen. Hvis treningsstudio tilbyr sykling, spinning, trinn aerobic og dans aerobicklasser, registrere deg for en som er i nevnte step tidsramme umiddelbart.

• Gjøre en helgetur. Dagtid helgeturer på lørdag og søndag kan slå opp noen overraskende kvinnelige sporveksler. Den gjennomsnittlige dagens kvinner arbeider 9 til 5 og er av i helgene akkurat som menn er, så går i helgene er en smart avgjørelse som du ha tid til å sove i.

• Koordinere workout klær. Bare fordi du går til gym å trene betyr ikke at du bør ligne en ukoordinert slask. Passe til antrekk og at de er rene før du går til fange damenes øyne som du trene. Bruk klær som fremhever dine beste trekk mens du arbeider til ytterligere trinn antrekk spillet.

• Tilby å flekk henne. Å vite et vell av kunnskap, som de riktige måtene å gjøre øvelser med god form, kan sette deg i en god posisjon til å åpne opp en dialog med kvinner på helsestudio. I stedet for stående der å se henne svette, tilbyr noen gode tips for en bedre treningsøkt eller gi henne et sted mens hun løfter. Snart, kan du finne at du er hennes heltid treningspartner på treningsstudioet og andre steder.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du faktisk få en trening når du er på helsestudio; kvinner vil se om dette er en alvorlig og jevn del av livet ditt.
  • Mens viser av på treningsstudioet kan hjelpe dine sjanser med kvinner, unngå forlegenhet ved å ikke overdrive ved å prøve å løfte for mye vekt. Ikke bare ting som dette slår av damen å se, men du kan også alvorlig øke risikoen for skader.