Hvordan lage god bomull knusk for brann

April 2

Når det gjelder tradisjonelle brann-belysning ferdigheter, er god kvalitet knusk, materialet som brukes til å fange en gnist og starte en brann, nøkkelen til suksess. En enkel gnist vil antennes god kvalitet bomull knusk, så å vite hvordan å forberede og gjøre det er en viktig overlevelse ferdigheter. Den beste bomull knusk er char klut. Manufacturing char klut er en enkel prosess som krever ingen tidligere overlevelse eller bushcraft ferdigheter. Et uteområde er nødvendig.

Instruksjoner

• Rive et dusin strimler av denim, hver om lag 2 inches bredt og 8 inches lang.

• Henge striper over en ende av en pinne, unngå noen overlappende, men holder dem alle i den ene enden av stokken. Hold den andre enden av stokken og antennes strimler av denim. Tillate dem å brenne også.

• Sette strimler i metall kan så snart flammene begynner å dø ned. Vent til flammene er slukket og sikre lokket på kan. Kontroller at lokket er stramt og det er lufttett.

• Vent til det er kaldt og ta av lokket. Fjern forsiktig knusk, som skal se mørk brun til svart. God char bomullsklut føles silkeaktig personlige fibrene er synlig.

Tips og advarsler

  • En alternativ teknikk er å sted bomull innenfor en boks med et lite hull i lokket, og deretter varme den over en brann. Noen bomull kan brukes: gamle skjorter, sokker og ark fungerer like bra som gamle jeans.
  • Ikke bruke materiale som inneholder Syntetiske fibre; disse produserer giftige gasser når oppvarmet og ikke tegn riktig.