Hvordan få håndfaste bevis på at din ektefelle utro mot deg

August 12

Hvordan få håndfaste bevis på at din ektefelle utro mot deg

Når du mistenker at din ektefelle kan være utro mot deg, kan det bare være din intuisjon eller en følelse av at din ektefelle er trekke unna. Mens disse tanker og følelser ikke bør ignoreres, er de ikke nok til å gå på da konfrontere din ektefelle. Få noen håndfaste bevis. Dette sikrer din ektefelle ikke kan nekte fusk og ignorere problemet i ekteskapet.

Instruksjoner

• Vær oppmerksom på ektefellens aktiviteter. Dette kan bidra til å gi deg en anelse om hvorvidt du bør undersøke videre. En utro ektefelle vil ofte handle fjerne, vise tegn på skyld og bli defensive når du spør om sin tid.

• Kall folk din ektefelle hevder å være med når du tror han eller hun kan være juks. For eksempel hvis din ektefelle hevder å være på kontoret, ringe opp og finne ut. Hvis han eller hun hevder å være bowling med en venn, kaller bowlinghall og be om å få din ektefelle paginert. Ikke kall venn direkte fordi hvis venn vet din ektefelle er juks, han eller hun kan varsle din ektefelle som du kontrollerer opp.

• Skriv ned kontoer når du oppdager din ektefelle er ikke der han eller hun hevdet å være. I stedet for å konfrontere dem så snart de kommer hjem, kan du vente til du har samlet noen stykker av bevis.

• Holde nøye oversikt som du og din ektefelle deler. Din ektefelle kan ta for gitt at du ikke kontrollere kortet eller telefonregningen nøye. Mistenkelig aktivitet kan være bevis for fusk.

• Se etter tegn på prevensjon bruk som ikke er nødvendig for du og din ektefelle. En mann må for eksempel ikke kondomer hvis du ikke bruker dem sammen, og en kone bør ikke være på pillen hvis du har hatt en vasektomi.

• Spør tilfeldig å bruke din mobiltelefon eller logge inn vedkommendes e-postkonto. For en mobiltelefon, sier din er død. For e-post, sende en backup-dokumenter, for eksempel et regneark for arbeid eller andre prosjekt, kontoen du vil få. Hvis din ektefelle ikke er juks, så gir deg telefon eller email passord bør ikke være noe problem i det hele tatt.

• Overrask din ektefelle der de hevdet å være. Du kan for eksempel overraske din ektefelle på jobb for lunsj hvis du mistenker at fusk som skjer i løpet av dagen. Harde bevis du finner med denne taktikken kan være personen din ektefelle er juks med.

• Se på nylig besøkte websider på datamaskinen. Mange ektefeller vil jukse gjennom online dating nettsteder der de gjør profiler hevder å være singel. Hvis du finner for eksempel et område, partneren kan fremdeles være innlogget og du får håndfaste bevis.

Tips og advarsler

  • Ikke ty til hacking e-post eller sosiale nettverk kontoer. Det er et klart brudd på personvernet og kunne gjøre problemet i ekteskapet enda verre.