Hvordan du rapporterer DVD piratkopiering

August 31

Hvordan du rapporterer DVD piratkopiering

Ulovlig kopiering og distribusjon av en DVD kalles piratkopiering. Det er en multimillion dollar industri som den føderale regjeringen og filmindustrien prøver å stemple ut. Følg trinnene nedenfor for å rapportere en forekomst av DVD piratkopiering.

Instruksjoner

Dokumentet piratkopiering

• Registrere grunnleggende. Når du rapporterer til myndighetene, spør de om standardinformasjon; Hvem, hva, hvor og når gjelder piratkopierte DVD.

• Organisere informasjonen før rapporten. Når du har samlet all informasjon om den piratkopierte DVD, må du ordne informasjonen slik at fakta er lett tilgjengelig til å gjøre rapporten.

• Registrere så mange detaljer som mulig vedrørende DVD piratkopiering. Spesielt ved store operasjoner, kan selv den minste detaljen føre til piratenes engstelse.

Rapportere piratkopiering

• Kontakt filmskaperne. Du finner produksjon firmanavn på baksiden av DVD. Hvis eksemplaret ikke har en cover finner du også navnet etter filmen, på slutten av studiepoeng. Når du har navnet, finne selskapets hjemmeside (se ressurs-delen i denne artikkelen) og gå til kontaktinformasjon. Det kan også være et koblingen for rapportering en sjørøver film. Hvis ikke, så bare e-post, skrive eller ringe selskapet. Rapporten vil bli sendt til den aktuelle avdelingen.

• Finne ut om den piratkopiering var en isolert forekomst eller hvis personen kjører en piratkopiering virksomhet. Svaret på dette spørsmålet vil avgjøre om du rapportere til filmstudio eller den føderale regjeringen. En isolert hendelse kan rapporteres til enten men den føderale regjeringen er bedre rustet til å håndtere en storskala operasjon enn en filmstudio.

• Kontakt USA justisdepartementet. DVD piratkopiering er en føderal forbrytelse. Justisdepartementet har et nettsted viet til piratkopiering. De har en adresse, telefonnummer og faksnummer som du kan bruke til å rapportere forekomsten av piratkopiering.

• Rapporter til en kilde som vil gjøre resten. Motion Picture Association har en del av sitt nettsted dedikert til DVD piratkopiering. Det er en fane på hjemmesiden som vil lede deg til rett sted å rapportere piratkopiering av DVD.