Hvordan finne lang mistet manglende venner

June 28

Hvordan finne lang mistet manglende venner

På hvert stadium av livet ditt, har du sannsynligvis gjort venner. Noen av disse venner forblir i livet ditt i lang tid, mens andre faller bort ulike årsaker, for eksempel flytting, går bort til skolen eller argumenter. År senere, kan du finne deg selv å tenke om noen av disse venner som du har mistet kontakten og lurer på hva de er opp til. Hvis du velger å søke lang mistet venner, er det mange veier å prøve.

Instruksjoner

• Søk de hvite sidene på nettet for å se om du kan finne dine venner. Bruke et nettsted som whitepages.com eller Yahoo! Personsøk. Input din venns navn og noen del av adressen hans du kanskje vet, særlig hvis han har en felles etternavn. Denne metoden kan ikke være effektiv hvis din venn er kvinnelige og har fått gift.

• Bruke sosiale nettverk nettsteder å finne vennene dine. Facebook og MySpace lar deg søke etter venner ved hjelp av ulike kriterier, for eksempel navnet, plasseringen og email adresse. Noen kvinner som har giftet seg gjør seg søkbare bruker deres pikenavn, noe som gjør dem lettere å finne. Sjekk vennelisten til de vennene som dere visste for å se om du finner gamle venner.

• Kontakt din venns familie hvis du fortsatt har en gammel adresse eller telefon nummer. Noen familier flytte ikke, og du kan skrive et brev eller ringe din venns foreldre å be om din venns gjeldende kontaktinformasjon.

• Søk klassen sammenkomsten nettsteder gikk venn du leter etter på skolen med deg. Meg livet og Memory Lane lar deg søke ut dine klassekamerater. Disse områdene er også gunstig for å finne en kvinnelig venn som kan ha endret sitt etternavn.

• Bruk dyp nettsøk motorer som hjelper deg med å se på informasjon som ikke er indeksert med typiske søkemotoren. Noen av disse områdene inkluderer Pipl og Info Vennligst. Ulempen med disse nettstedene er koblingene du er mer sannsynlig at du må betale et gebyr.