Om Batman Grappling feste

February 24

Batman er en av de mest ikoniske super heltene i tegneserie verden, men i motsetning til supermann, Spiderman og The Incredible Hulk, han egentlig har ikke noen super krefter. Batman er avhengig av hans dyktige trening og til å beseire skurkene og sikre Gotham City. En av Batmans mest pålitelige verktøy er gripekroken. Grappling kroker i virkeligheten ble brukt av marinen og andre væpnede styrker, men i den fiktive verdenen av Batman, han bruker aide seg og angripe fiender.

Funksjoner

Det er en lang historie med Batman tegneserier, TV, filmer og selv romaner. Nesten enhver form for Batman har omtalt gripekroken som en av hans viktigste innretninger. Batmans gripekroken har tre skarp liggende festet til et kraftig tau. Tauet er rullet opp og plassert inne gripekroken bærerakett som ligner en pistol. Kroken skyter ut av denne pistolen og tauet kommer med den. Når Batman er gjort med gripekroken, et enkelt trykk på en knapp sender tauet til pistolen.

Funksjonen

Siden Batman ikke kan fly, er den beste måten for ham å skalere bygninger og nå høye steder ved hjelp av hans gripekroken. Han vil raskt bli klar over objektene rundt ham og når han finner et mål for kroken å forstå på, han vil skyte kroken mot dette målet. For eksempel i Tim Burton's "Batman," Batman skyter gripekroken til toppen av en bygning og det wraps seg rundt en statue. Batman deretter trykker på knappen hente tau og tauet trekker seg i og Batman opp bygningen samtidig.Batman har også utnyttet gripekroken under kamper med hans fiender. I "Batman Returns" fienden holdt noen gissel. Batman skudd raskt en versjon av sin gripekroken inn i en murvegg og trakk tauet manuelt slik at kroken og tilknyttede stykke murstein ville slå ut fienden.

Typer

Batman grappling feste har gjennomgått noen endringer gjennom historien til Batman, og det kan vises forskjellig i hver reinkarnasjon, men nytten forblir den samme. For eksempel fra «Batman"til «Batman Returns», gripekroken ble mindre, men dette bare gjort det enklere for Batman å bruke og det servert samme formål.Leketøy actionfigurer Batman kommer noen ganger med gripekroken tilbehør, som er utgangspunktet en liten fjærbelastet våpen. Batman kostymer også grappling feste tilbehør, men de har et langt tau og ingen mekanisme for å faktisk skyte gripekroken av. Disse krokene kan også inneholde to liggende på slutten i stedet for de vanlige tre sett i Batman filmer.

Fordeler

Nål grappling har hjulpet Batman definerer seg selv mer som en superhelt. Det har hjulpet ham komme ut av vanskelige situasjoner og har vært adjutant redde liv. En av de største fordelene har vært å gi Batman hoppe av høye bygninger og fange seg før han treffer bakken ved skyting gripekroken og holde hans vekt.

Advarsel

Batman grappling hook er et verk av fiksjon; Det er ikke arbeider modellene lett tilgjengelig. Prøver å lage din egen eller bruke en prop grappling krok for å etterligne det som Batman gjør er svært farlig, og kan være dødelig. Alltid være forsiktig og får riktig trening når du prøver å utføre noen stunts.