Creative stranden bryllup ideer

February 11

Creative stranden bryllup ideer

Stranden bryllup er en fint valgmuligheten for en brud og brudgom som vil bryte fra en tradisjonell kirke og resepsjonen soiree. Å ha et bryllup på stranden i en eksotisk locale eller enda nærmere hjemme betyr ikke at du er begrenset når det gjelder å velge et bestemt tema. Det er mange ideer som fungerer godt for en utendørs strand bryllup; og er det ekstra bonus sand og surfe til din disposisjon.

Vann temaer

Noe som påkaller vann eller havet er et naturlig valg for beach bryllup. Skjell, conches og sjøstjerner er alle objekter som kan kreativt og enkelt innlemmes i bryllupet som innredning, favoriserer, og selv i invitasjonene. For en spesielt kreative Bryllupsinvitasjon, har du på en rull og plassert i en flaske. Personlig solkrem, sjøstjerner flaske propper, og flip-flops gjøre utmerket bryllup favoriserer. Båter, spesielt seilbåter og surfebrett er andre kreative temaer for en naturskjønn strand bryllup.

Lunefull

Havfruer har en viss mystikk og kan gjøre en morsom og interessant tema for en strand bryllup. Piratene er en annen snodige måte å bringe gøy barndom til den store dagen. Leie kostymer, har skattekister for innredning og gi ut gullmynter. Har en regnbue-tema bryllup med fargerike ballonger som døråpningen og fargerike tyll kjører ned midtgangen. Ha det gøy omfatter alle fargene i menyen, og spesielt dessert. Cotton candy kan erstatte store, fluffy skyer.

Lokale temaer og tradisjoner

Hvis du har valgt å gjøre en destinasjon bryllup, vurdere en tradisjonell luau hvis bryllupet er satt på en Hawaiian strand. Dekorer med tiki faklene, palmeblader og øya orkideer for litt mer sofistikert. Drinker serveres av kokosnøtter. Hvis knytte knuten i India, innlemme noen hinduistiske kulturen i innredning og seremonien; det samme gjelder for afrikansk kulturformidling hvis du velger å gå med en afrikansk land. En rekke feriesteder i Fiji, Tahiti, Costa Rica, Mexico og Karibia tilbyr pakker for par vert deres bryllup og har bryllupsreisen, også. Forskning lokale ekteskap lover og få profesjonell hjelp.

Eventyret

Hvis du insisterer på følelsen som en prinsesse på stranden, kan et eventyr tema se ganske elegant. Dette temaet kan bruden ha en store, luftige hvite kjole og brudgommen kan ha en dress eller en uniform i militæret. Leie en sand skulptør å bygge et slott for en. Brudgommen kan ta sin prinsesse bort på en hest på slutten av seremonien på en hest og vogn.