De beste stedene for bryllupet

March 30

Et utrolig sted setter tonen for resten av bryllupsdagen, så det ikke er uvanlig for par å fly over hele verden til å utveksle sine løfter i spektakulære stil. Enten du leter etter en stateside innstilling eller en eksotisk reisemål bryllup, imponere dine gjester med feilfri smak og en idyllisk bakgrunn. Bare sørg for å få kontakt med en bryllupsplanlegger uansett hvilket reisemål du velger å gjøre planlegging enklere.

Baja, Mexico

Som mange par ser med på sandstrender, slår hodene sør til Baja Peninsula. Med flere kystlinje hoteller å velge mellom, gjøre stranden også et flott sted å være vert for en pre-bryllup blandebatteri samt mottaket.

Hoteller tilbyr brude spa dager, pre-bryllup manikyr, ansiktsbehandlinger og utallige måter å slappe av før seremonien. Ideelt ganger for å planlegge bryllupet i Baja er våren og høsten, nettene er varm, men ikke for varmt.

Kensington Rooftop hager, London

I Storbritannia, par må gifte seg under en fast struktur. Innendørs bryllupet venue på taket beleilighet i London oppfyller denne forespørselen vakkert. Etter din utveksling av løfter, du og opp til 500 av dine gjester kan partiet over 1,5 dekar av nøye kultivert rooftop hager.

En tre-retters bryllup frokost er også tilgjengelig. I tillegg hjelpe bryllup ledere deg å planlegge hvert øyeblikk av bryllupsdagen, fra Dobbel-dørs inngang til fyrverkeri på mottaket.

St. Helena Lighthouse, Michigansjøen

Med 87 Michigansjøen fyr å velge mellom, har mange par funnet minst ett av disse sjarmerende strukturene perfekt for utveksle løfter. En bryllup-vennlig fyr er St. Helena, ligger på en øy med samme navn av kysten i Michigan, rundt 10 miles vest for Mackinac Island.

Du har de blomstrende hagene til disposisjon hvis du ønsker å holde mottaket der. I tillegg utfører hotellet nær fyret bare én bryllup hver helg, gi et bortgjemt sted en eksklusiv atmosfære. Bygget i 1872 livreddende fyret ble renovert i 2003 og fortsetter å lede skipene fra farlig stimer som lurer under innsjøen overflaten.

Uluru-Kata Tjuta nasjonalpark, Norge

Uluru (også kalt Ayers Rock) har lenge vært arrangert som en svært åndelig sted. Det er en velsignelse å kunne gifte før dette naturlig formasjon par fra Australia og hele verden samles i denne hellig område å feire deres bryllup.

Den mest ettertraktede resort er miljøvennlige lengde 131, som kombinerer en vakker utsikt over Uluru en luksuriøs outback camping opplevelse. Imidlertid flere alpinanlegg ligge rundt nasjonalparken og alle vil hjelpe deg å planlegge bryllupet ditt dagen til dine spesifikasjoner.