Macbeth plakat ideer

December 2

Macbeth plakat ideer

"Macbeth," skrevet av William Shakespeare, er et spill som skildrer den blodige stige til makt skotske kongen, hjulpet av kona maktsyk og svart magi tre hekser. Ofte undervist i videregående skoler, er spill også utført med regularitet av skoler og profesjonelle teater selskaper. En slående plakat for "Macbeth" kan opprettes ved hjelp av gamle kunstverk, bilder av hovedpersonene eller grafisk symbolikk fra stykket.

En gammel maling eller tegning

Kjente kunstnere som John Singer Sargent, William Blake og Dante Gabriel Rossetti har opprettet bilder som viser tegn og scener fra dette stykket. Bruk rike detaljer av en av disse malerier eller tegninger som fokuspunkt for "Macbeth" plakaten, og du slipper å opprette en egen utforming eller reprodusere fotografier for produksjon din. Uansett hvilken bildet du bruker, male, tegne eller fotografere, må det være tilgjengelig for reproduksjon som en del av den offentlige sfæren. Hvis du bruker et "gamle-timey" bilde, kan du vurdere å beskrive produksjon detaljer på plakaten med en skrift eller skriftsnitt som minner plakater av den 19 eller tidlig 20. århundre.

Blodig Macbeth og Lady Macbeth

Fotografere skuespillerne spiller Macbeth og Lady Macbeth med blodige hender. Du kan overdrive blod for din plakatbildet ved farging klærne og legge en blodig kniv til bildet. Vurdere staging bilder som foreslår intensjonen bak mordet på King Duncan ved å vise Macbeth og Lady Macbeth, begge med hendene på en blod-farget krone. Du kunne også fotografere den vanvittig Lady Macbeth Act v som sleepwalks og forsøker å vaske usynlig blod fra hendene. Disse bildene kan opprettes ved å tegne disse tegnene til plakater i stedet for å fotografere skuespillerne.

Heksene

Du kan viser hekser eller "rare søstre" i spille på mange forskjellige måter, avhengig av produksjonen. Vurdere tegning tre mystiske hette tall peker benete fingre. Du kan også foreslå tilstedeværelsen av hekser på plakaten ved fotografering eller tegning deres gryten. Eventuelt vurdere peppering plakaten med noen av heksene berømte linjer - som "Double, dobbelt-, slit og problemer" og "Av pricking av min tommelen/noe wicked denne måten kommer," eller "Fair er feil og feil er rettferdig" og "Da skal vi tre møtes igjen?"

Symbolske bilder

Blod er en primære image i skuespillet, så drops og splatters blod kan skape et fengslende bilde for plakaten. Kombinere blodrøde fargen med andre betydelige bilder fra spille - som en krone, trærne i Birnam Wood eller lyset som Lady Macbeth bærer når hun sleepwalks. Regelmessige bildet av motefotograf kan være representert av våpen som kniver og sverd eller skjeletter og hodeskaller. Vurdere viser symbolikken av mørk magi med et bilde av ravnen nevnt av Lady Macbeth. Oppretter en mørk, kan månelys bildet av et slott eller slagmarken også brukes på plakaten for å fremkalle illevarslende og mørke tonen i stykket.