MapleStory-stil spill

May 6

Maple Story er et gratis spill (F2P) 2D, sprite-basert MMORPG utgitt av Nexon, Sør-Korea-baserte utvikler og utgiver. Dette selskapet hjalp pioner mikro-transaksjonsbaserte og annonse-støttet nettleserspill som et alternativ til abonnement-basert MMO-spill. Det er mange forskjellige sjangere representert i F2P markedet, fra ting som EAS «Battlefield Heroes» Zynga "Farmville," men MapleStory-lignende spill er mer sannsynlig å være MMORPGs.

RuneScape

RuneScape faktisk forut Maple Story, som det ble utgitt i beta i 2001 som en grafisk Multi User Dungeon. Spillet ligner på moderne MMO-spill, spesielt EverQuest og Ultima Online, fokuserer like på ikke-kamp og bekjempe ferdigheter. Men som MMORPGs ble mer populære og raffinert, ligner RuneScape 2 og RuneScape HD, utgitt i 2004 og 2008, henholdsvis spill som MapleStory, med vekt på utjevning opp og questing med grupper av andre spiller tegn.

Ragnarok Online

Utgitt i 2002 av tyngdekraften co, er Ragnarok Online også en 2D, sprite-basert MMORPG. Spesielt, vises i en isometrisk fugleperspektiv, i stedet for en side-rulle spill. Det fokuserer også på jobber og klasser, og samarbeidsorientert questing med andre spiller tegn. I motsetning til MapleStory har Ragnarok Online både F2P servere og abonnement-servere som kan mellom som spilleren ønsker.

Guild Wars

Guild Wars er en F2P MMORPG som er forskjellig fra MapleStory i noen viktige områder. Spillet må kjøpes. Men, når det er installert, er det ingen abonnementsavgift. Guild Wars er også fullt 3D og støtter færre tegn per forekomst. I nesten alle andre måter, to spill er svært like, med robust spiller v. fienden og spiller v. spiller bekjempe alternativer, tilpasses avatarer og klasse-baserte spill.

Mabinogi

Mabinogi er et MMORPG utviklet av Nexon som har lignende grafikk til MapleStory. Men dette spillet er fullt 3D og inneholder et abonnement alternativet. Som de fleste av F2P 3D-spill støtter det færre spillere per forekomst. I de fleste henseender er fokuset i dette spillet lik Maplestory i karakter tilpasning, jobber og klasser, ikke-kamp ferdigheter og sosial interaksjon.