Hvordan avvenne barnehjem kattunger

July 31

Hvordan avvenne barnehjem kattunger

Ideelt sett bør en kattunge bo med sin mor til sykepleier til den når ca 4 uker gamle, da moren vil begynne å avvenne kattunge fra henne melk. Hvis du har foreldreløse kattunger uten en mor, må sakte avvenne seg av melk erstatning formel og på solid mat over en periode på fire til seks uker etter at de nå 4 uker gamle. Gjør overgangen så behagelig som mulig for kattunger å redusere stress og få dem spise sunt, solid kattunge næringen.

Instruksjoner

• Plasser tre deler kattunge melk erstatning formel i en blender med en del hermetisk kattunge næringen og bland til glatt. Hell blandingen i et grunt fat, sprer det mot kantene av retten slik at alle kattunger får til maten. Varm blandingen et par sekunder i mikrobølgeovn før det er like over romtemperatur. Teste temperaturen med fingeren å sikre det ikke er for varmt.

• La fatet på et håndkle eller i badekar, fordi kattunger vil gjøre et rot under deres første feedings. Plass kattunger ved siden av parabolen.

• Åpne munnen på en av flere utgående kattunger forsiktig, ved hjelp av pekefingeren, og gni noen av mat blandingen på taket av munnen å få det interesse for smaken av mat. Tillate kattungen å spise maten av fingeren til å begynne med. Vanligvis andre kattunger kopieres sine søsken og begynne å spise maten på fingeren din, også. Hvis noen av kattungene ikke begynne å spise, gni litt mat blandingen i deres munn.

• Direkte kattunger å retten å vise dem hvor resten av maten er plassert. Tillate dem å gå i maten og rett under avvenning periode slik at de lære å spise. Kattunger nød å utforske og leke med maten å forstå hvordan å spise det, ifølge American Society for det forhindrer av grusomheten å dyrene. La kattunger å spise og utforske i ca 30 minutter under hver mating.

• Tørk kattunger med en fuktighet washcloth å rengjøre noe mat fra deres frakker, og tørkes med en vaskeklut. Plass dem i en søppel boksen å begynne å trene dem til riktig eliminere, spesielt etter måltider. Når de er ferdige i kullet boksen, plassere dem i en boks med bløte tepper eller håndklær hvor de kan kose og holde varm.

• Fortsette å flaske mate kattungene under fire - til seks ukers avvenning prosessen. Mate kattunger fire til seks ganger per dag. Starte ved å gi dem halvparten av sine måltider med kombinasjonen av erstatning formel og hermetikk, og den andre halvparten med flaske feedings. Gradvis redusere antall flaske feedings som kattunger spise mer av blandingen.

• Øk mengden hermetisk mat inkludert i blandingen med en del per uke, redusere flytende formelen med én del. På denne måten vil du mate en del hermetikk og tre deler kattungen formel i den første uken, like deler av hver under andre, tre deler hermetisk mat til en del kattunge formel under tredje, og helt bytte til hermetikk under den siste uken. For å lette overgangen, kan du blande i litt formel eller kjøtt-basert menneskelige babymat til maten under siste uken av avvenning.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vet den eksakte alderen på kattunger, vente til de veier 350 til 500 gram før du begynner å avvenne seg på solid mat, ifølge Vetinfo.
  • I stedet for hermetisk kattunge næringen, kan du også bruke tørr kattunge kibble fuktet med vann overgangen kattungene på solid mat.
  • Under avvenning prosessen, rør i en liten mengde kjøtt babymat med hermetisk mat og formelen friste kattunger å spise den.
  • La ut et grunt fat av ferskvann for kattunger å drikke fra under avvenning prosessen slik at de forblir godt hydrert.
  • Hvis du bruker kjøtt barnemat blandet med hermetikk og kattunge formel, kjøpe bare en type som ikke inneholder løk pulver, som dette er giftig å kattene.
  • Kattunger opplever diaré under avvenning prosessen på grunn av endring i kostholdet.