Gitar-sluttplasseringen Tips

September 10

Gitar-sluttplasseringen Tips

Gitar etterbehandling er prosessen der gitaren er malt og tydelig pels brukes. I tillegg til de estetiske aspektene beskytter gitar mål ved gitar kroppen mot elementene. Gitar etterbehandling er en lengre prosess enn de fleste andre maleteknikker. Det er noen etterbehandling tips å få profesjonell kvalitet ferdig.

Vær forberedt

Kontroller at du har alle finish, fjerne strøk og verktøyene du trenger før du begynner å fullføre en gitar. Har litt ekstra finish og klare pels på siden, for alle tilfellers skyld du undervurdere mengden som trengs for gitaren. Har alt klar rundt området der finish og klarlakk vil sprayes. Dette vil gjøre gitar-etterbehandling prosessen mer effektiv, som minimerer forsinkelser. Det er mindre sjanse for skitt eller støv å komme inn i mål hvis du gjør det så raskt som mulig.

Værforhold

Værforholdene mens ferdig en gitar er viktig for hvor godt mål obligasjoner til gitar. De fleste er ferdig og klart strøk krever ca 24 timer mellom frakker, gjør gitar etterbehandling et flere dager prosess. Det er best å vente til prognosen for neste uke er de ideelle forholdene for finish og klare pels brukes. Den beste temperaturen og luftfuktigheten i å bruke en finish og klart pels bør være på etiketten for hvert produkt. Hvis det er ingen informasjon, er tommelfingerregelen 60 til 80° c og 40 til 60% relativ fuktighet.

Halsen lomme

På bolt-on hals gitarer, fjerne halsen før du er ferdig med gitar. Dette eksponerer halsen lommen. Dekk halsen lommen med maskeringstape før gitar finish. På et estetisk nivå opprettes en mer profesjonell finish. Denne etterbehandling tips forhindrer også finish og klarlakk brukes til overflaten av halsen lommen, som kan hindre at halsen montering riktig i den. Maskering halsen lommen vil potensielt spare bryet med å måtte sand ut halsen lommen senere.

Siste

Den siste polske er den siste delen av gitar-sluttplasseringen. Den har en betydelig innvirkning på å få en profesjonell finish. Utføre denne prosessen når klarlakk over finish er helt tørt. Ikke anta klarlakk finish er tørr fordi det ikke lenger føles tacky, som ville bli gjort med de fleste maling. Du må vente 30 dager for de fleste tydelig strøk for å helt tørt. Sjekk produsentens informasjon for å se om de anbefaler en annen tørketid. Unngå å bruke mørk materiale for å polere klarlakk. Ryggens fra disse materialene kan sette seg fast i klarlakk, permanent misfarge gitar finish.