Vanlige stueplanter giftig å hundene

November 1

Vanlige stueplanter giftig å hundene

Mange vanlige husoldning planter kan være giftig å din hunden. Disse plantene har en intens effekt på fordøyelsessystemet inne hundene. Kjæledyret kan også ha en allergi eller følsomhet for andre planter ikke er oppført her, så alltid kontakt din veterinær hvis du tror din pet har inntatt en giftig plante. Tegn din hunden har inntatt en giftig plante inkludere oppkast, så lett svelge, overdreven siklende og irritasjon av munnen.

Kinesisk Evergreen

Kinesisk evergreen, også kjent som Aglaonema modestrum, er en indre houseplant som har ovale blader med en kremaktig hvit greie. Bladene har en tendens til å henge ned på små løvverk potted anlegget. Kinesisk evergreen har et middels varme toleranse og lavt krav. Anlegget uløselig kalsium oxalates kan føre til brekninger, problemer med å svelge og overdreven siklende. Anlegget kan også forårsake intens brenning og irritasjon av munn, svelg og lepper.

Korn anlegg

Korn anlegget er en Interiørets egenskaper etasje anlegg som har store, arching blader. Anlegget er svært giftig for hunder hvis ingested og kan forårsake oppkast (noen ganger med blod), anoreksi, depresjon og spyttsekresjon. Planten kan vokse 10 fot høy og 2 til 3 fot bred. Den har en middels varme toleranse og lav vann krav.

Dumbcane

Dumbcane er en annen giftig plante for hundene hvis ingested. Den har giftige prinsipper inkludert uløselig kalsium oxalates og proteolytiske enzymer. Tegn at din hunden har inntatt dette anlegget inkluderer brenning og irritasjon av munnen, brekninger, overdreven siklende og problemer med å svelge. Dumbcane er en huset plante som kan vokse opp til 8 fot høy.

Peace Lily

Peace lily er en huset plante som er giftig å hundene fordi det også er uløselig kalsium oxalates. Anlegget har glanset, ovale og spisse blader og hvite blomster som kommer fra blad stilken. Blomster vil noen ganger falmer fra hvit til grønn. Hvis anlegget blir svelget av hundene det kan føre til brekninger, overdreven siklende og muntlig irritasjon. En annen fellesnavn for dette anlegget er Mauna loa peace lily.

Djevelens Ivy

Djevelens eføy er også pothos, golden pothos, taro vintreet og ivy arum. Eføy, også inneholder uløselig kalsium oxalates, er giftig å hundene og vil føre til brekninger, overdreven siklende og muntlig irritasjon. Dette er en vining anlegg som har et tau-lignende grønne stilk.