Hvordan skrive Versing til Alternative kort

September 25

Alternativ (utradisjonell eller ukonvensjonelle) kort er popularitet i økning kort markedet. Alternative fag som var en gang aldri tilgjengelig på stativer, for eksempel "overlevende kjemoterapi," "ble avfyrt," og "skilsmisse Gratulerer," er nå dukker opp i butikker over hele landet og online. Skrive verset for alternative kort er ikke veldig forskjellig fra å skrive for tradisjonelle kort fag, selv om det krever litt mer legwork fra deg.

Instruksjoner

Forskning og skrivestiler

• Forskning alternativ kort fag, som ikke enhver forfatter har opplevd dem. For eksempel hvis du skriver en gratulere «røykeslutt» kort, men du aldri har røykt, kan du ikke har en fast forståelse av hvor vanskelig å slutte er. Les førstehånds historier om mennesker som har sluttet å røyke, og skreddersy din vers skriver med sine erfaringer i tankene.

• Skriv sentimental alternativ vers uten conversational prosa. Conversational prosa er også kjent som "meg-til-deg" stemmen som vi ofte ser på mange av dagens populære blå Mountain kunst eller Hallmark kort. Skriv som om du har en samtale direkte med leseren. Bruk ferske, men uformelle språk, og unngå overused fraser som "du bety verden for meg."

• Skrive munter alternativ vers på humoristisk måte. Humor er den mest populære kort stilen selges i dag, alt fra enkle ordspill til likefrem opprørende. Bruk din dom når skrive humor som det ikke kan være passende for hvert, som dødelig sykdom. Nøkkelen til et vellykket humor kort er originalitet, skrive noe som ikke har blitt skrevet før.

• Holde meldinger håpefulle, om conversational prosa eller humor. Gratulasjonskort er ment å fremkalle positive følelser i folk. I tilfeller der emnet er dire tilby støttende ord vennskap, bønn eller kjærlighet.

Øvelser og videre studier

• Bla gjennom store stativer å finne ut hva slags humor er foreløpig selger. For å få din muse går, se på illustrasjoner på humoristisk kort og tenke på hva du skriver for verset. Fotografiske ledetekster er en flott måte å komme opp med originale ideer.

• Lese din vers høyt for et publikum, og studere deres reaksjoner. De gir en lykkelig sukk eller ler? Hvis så, du er på rett spor. Hvis lytterne ikke får din spøk, eller hvis din vers gjør dem føler meg trist, skrap det og begynne på nytt.

• Gjør deg kjent med dagens kort trender. Jo mer gjør du så, jo bedre skrive får. En utmerket bok om emnet, som inneholder massevis av tips og ideen joggere, er "du kan skrive kort" av Karen Ann Moore. Også kort foreningen har en meget informativ nettside (se ressursene nedenfor).

Tips og advarsler

  • Beholde penn og papir med deg tiden hele. Mange ideer til vers komme gjennom dine daglige erfaringer. Døyt ned dine tanker og idéer foretas slik at du kan huske og utvikle dem senere.