Hvordan bruke vestlige Spurs

April 6

Vest-spurs er lenge anerkjent symboler av cowboy liv, kledde av tegn i klassiske vestlige historier. Men har slike en mye mer funksjonell bruk enn bare å formidle cowboy mote. Vest-ryttere ha spurs under konkurranser og som en ridning hjelpe fart opp og kontrollere hesten sin. Disse tilbehør er ofte nødvendig under slike konkurranser, og er utformet for å oppmuntre en hest, ikke å skade. Les videre for noen instruksjoner å ha din egen Western sporer riktig.

Instruksjoner

• Skyv anspore over gummi hælen på støvelen ridning og koble høyre over sålen på hælen, sørge for at spissen av halsen (lang, spisse del) peker ned. Anspore bør passe perfekt rundt hælen.

• Kontroller at anspore stroppspennen er på utsiden av foten, siden det ikke vil berøre hesten.

• Bruk anspores hals eller skaft, på innsiden av foten, som vil berøre hesten. Dette gir anspore fungerer som et signal til hesten, og vil være mer behagelig på foten siden spurs ble utformet for å passe over støvelen denne måten.

• Plasser anspores rowel, eller rotere stjerneformet del, sentralt på siden av foten som berører hesten mens riding.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner at din spurs ikke passer godt nok, kan du prøve å stramme stroppen, trekke i igjennom spennen.
  • Vet at en vestlig spore er utformet for å oppmuntre hesten å fremskynde, men aldri såre hesten. Ekte vestlige spurs skal rulle over hestens side i stedet for poking henne. Kontroller at din spurs overholder equestrian organisasjoner dyr sikkerhetsforskrifter før du bruker dem på en hest.