Slik importerer din karakter i Ståls verden

April 25

Dungeon Siege er et rollespill fantasispill som ble filmatisert en frittstående utvidelsespakke, Dungeon beleiring: legende av Aranna. Utvidelsen selv ble endret av gaming fellesskapet å inkludere flere regioner, fiender og oppdrag; de nye komponentene av kalles samlet "Steels verden." Spillere i håp om å flytte deres erfaring og sterke helter til nye utvidelser må overføre lagre filer til riktig mappe.

Instruksjoner

• Åpne mappen som inneholder den lagrede filen fra primære Dungeon beleiring kampanjen. Finn den med et leservindu, et vindu som går gjennom katalogen, hvis den er lagret på harddisken. Hvis det er på en flyttbar stasjon, åpnes "Datamaskin" fra Start-menyen og dobbeltklikk på ikonet under "Flyttbare stasjonen."

• Åpner et annet webleservindu, Naviger til "Documents and Settings"-mappen og dobbeltklikk på brosjyre ikon som angir brukernavnet. Velg "Mine dokumenter", deretter "Dungeon beleiring" og åpne mappen merket "Lagre". Dette er mappen som spillet vil se gjennom ved å bringe opp dine lagrede tegn.

• Dra ikonet som representerer din karakter fra det første vinduet, og slipp den inn i mappen som er merket "Lagre". Filen karakter vil allerede være i riktig format.

• Kjøre spillet og Finn filen på skjermbildet "Belastning" fra menyen.